Ματαιώνεται το Off The Hook Festival 2020

Ματαιώνεται το Off The Hook Festival 2020

Άλλο ένα καλό Ελληνικό Φεστιβάλ ματαιώνεται, λόγω της πανδημίας του κορονοϊου...
Διαβάστηκε φορες
Πώς να κάνεις ένα φεστιβάλ με hip hop και ροκ μπάντες, όταν οι θεατές θα πρέπει να κάθονται σε απόσταση και με μάσκα; Πώς ένας διοργανωτής να ρισκάρει να κάνει ένα φεστιβάλ, όταν ο κόσμος γενικότερα είναι φοβισμένος (μην πω τρομοκρατημένος) από την αύξηση των κρουσμάτων και την απροσδιόριστη κατάσταση, που θα έχουμε με την επιστροφή όλων των εκδρομέων του Αυγούστου;

Τα παιδιά του Off the Hook αναγκάστηκαν να ματαιώσουν το φετινό φεστιβάλ, αλλά θα προσπαθήσουν να μας δώσουν κάτι διαφορετικό μέσα στο Φθινόπωρο. Περισσότερα στο παρακάτω δελτίο τύπου:

Εδώ και μερικούς μήνες, συζητάμε και διαπραγματευόμαστε κάθε μέρα, όλους τους πιθανούς τρόπους για να πραγματοποιήσουμε το Off The Hook Festival στις 4 & 5 Σεπτεμβρίου, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων. Τόσο από μεριάς των καλλιτεχνών όσο και από την δική μας, υπήρξε όλη η καλή διάθεση να προσαρμοστούμε στις νέες συνθήκες, προκειμένου να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή Off The Hook εμπειρία με βάση τα σημερινά δεδομένα, αλλά δυστυχώς φάνηκε πως αυτό ήταν αδύνατο. Η διαρκώς αυξανόμενη αβεβαιότητα γύρω από την διεξαγωγή των συναυλιών, και τα πολύ αυστηρά μέτρα που επιβάλλονται σε αυτές μας φέρνουν σήμερα στην δυσάρεστη θέση να αποφασίσουμε την οριστική ματαίωση του φεστιβάλ.

Ευχαριστούμε όλους τους καλλιτέχνες που υποστήριξαν τις μέχρι στιγμής ενέργειές μας, την Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων για την παροχή βοήθειας όπου την χρειαστήκαμε και φυσικά όλους εσάς, που με την αδιάκοπη υποστήριξή σας και την υπομονή σας, μας δώσατε την δύναμη να πάρουμε τις αποφάσεις μας, σε κάθε χρονικό σημείο που αυτό χρειάστηκε. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το Off The Hook Festival 2021, που θα είναι μεγαλύτερο από ποτέ, ώστε να σας αποζημιώσει με το παραπάνω για την φετινή μας απουσία. Επιφυλασσόμαστε για ένα διαφορετικό Off The Hook project μέσα στο φθινόπωρο, αν φυσικά μας το επιτρέψουν οι εξελίξεις.

Όσοι πραγματοποιήσατε αγορά εισιτηρίων με πιστωτική κάρτα, το αντίτιμο της αγοράς θα επιστραφεί στην κάρτα σας τις προσεχείς ημέρες. Όσοι πραγματοποιήσατε αγορά εισιτηρίων από κατάστημα του δικτύου viva.gr, στείλτε e-mail στο offthehookfestival@gmail.com για να ενημερωθείτε σχετικά με την διαδικασία επιστροφής των χρημάτων σας.

Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα