CineGrill: Rabbit Hole, Burlesque και 2 ακόμα ταινίες 10-16/2

Ο γιος της Μπέκα (Νικόλ Κίντμαν) και του Χάουι (Άαρον Έκχαρτ) σκοτώθηκε πριν από οκτώ μήνες έξω από το σπίτι τους. Το παντρεμένο ζευγάρι προσπαθεί να βρει την ισορροπία του...
Διαβάστηκε φορες



Απώλεια / Rabbit Hole (2010)

http://www.rabbitholefilm.com/

Σκηνοθεσία: John Cameron Mitchell
Σενάριο: David Lindsay-Abaire (επίσης συγγραφέας του θεατρικού έργου)
Παίζουν: Nicole Kidman, Aaron Eckhart, Miles Teller
Διάρκεια: 91 λεπτά


Υπόθεση:
Ο γιος της Μπέκα (Νικόλ Κίντμαν) και του Χάουι (Άαρον Έκχαρτ) σκοτώθηκε πριν από οκτώ μήνες έξω από το σπίτι τους. Το παντρεμένο ζευγάρι προσπαθεί να βρει την ισορροπία του καθώς ούτε οι κοινωνικές συναναστροφές τους, ούτε τα ψυχολογικά τους βάρη τους επιτρέπουν να θρηνήσουν με υγεία τον χαμό του παιδιού τους και να δουν ότι η ζωή προχωράει με ή χωρίς αυτούς. Η Νικόλ Κίντμαν διάβασε τις κριτικές του αρχικού θεατρικού έργου και κανόνισε η ταινία να μεταφερθεί στον κινηματογράφο.


Burlesque (2010)
http://www.burlesque-movie.com/

Σκηνοθεσία: Steve Antin
Σενάριο: Steve Antin
Παίζουν: Cher, Christina Aguilera
Διάρκεια: 91 λεπτά


Υπόθεση:
Η Άλι είναι μία κοπέλα από την επαρχία με καταπληκτική φωνή που αποφασίζει να αφήσει τη δύσκολη ζωή και το αβέβαιο μέλλον της στη μικρή πόλη και να κυνηγήσει τα όνειρά της στο Λος Άντζελες. Όταν πέσει πάνω στο κλαμπ “Burlesque Lounge” -  ένα μεγαλοπρεπές θέατρο που ανεβάζει μια εμπνευσμένη, αλλά χωρίς πολλούς θεατές, παράσταση - η Άλι θα γνωρίσει την Τες, την ιδιοκτήτρια και διευθύντρια του κλαμπ που θα της προσφέρει δουλειά σερβιτόρας. Τα εξωφρενικά κοστούμια και οι τολμηρές χορογραφίες θα γοητεύσουν την Άλι, η οποία υπόσχεται στον εαυτό της ότι μια μέρα θα ανέβει κι εκείνη στο σανίδι.


Ζούμπαιος και Ιουλιέτα / Gnomeo and Juliet (2011)
http://www.gnomeoandjuliet.com/

Σκηνοθεσία: Kelly Asbury
Σενάριο: Kelly Asbury, Mark Burton, Kevin Cecil, Emily Cook, Kathy Greenberg, Andy Riley, William Shakespeare (θεατρικό), Steve Hamilton Shaw, John R. Smith, Rob Sprackling
Φωνές: Jason Statham, James McAvoy, Emily Blunt, Michael Caine, Maggie Smith
Διάρκεια: 83 λεπτά


Θα πιαστούν σκουφί με σκουφί!

Υπόθεση:
Δύο γειτονικοί κήποι – δύο αντιμαχόμενα στρατόπεδα! Χρόνια τώρα, μια αδυσώπητη βεντέτα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στους μπλε νάνους που διακοσμούν τον κήπο της κυρίας Μοντέγι και τους κόκκινους νάνους από τον πλαϊνό κήπο του κυρίου Καπουλέτι. Οι μεν ακολουθούν πιστά τις διδαχές της λαίδης Μπλούμπερι, οι δε ρούπι δεν κάνουν δίχως την καθοδήγηση του λόρδου Ρέντμπρικ. Ωστόσο, η τυχαία γνωριμία της Ιουλιέτας, της δυναμικής κόρης του αρχηγού των κόκκινων, με τον Ζουμπαίο, τον παράτολμο πρωταθλητή των μπλε στους αγώνες ταχύτητας με μηχανές κουρέματος του γκαζόν, θα έρθει να δώσει μια ολότελα νέα διάσταση στην πολυετή αυτή διαμάχη. Οι δυο νέοι, όχι μόνο θα ερωτευτούν με πάθος, αλλά κόντρα σε κάθε αντιξοότητα, θα επιχειρήσουν να ανατρέψουν τα δεδομένα, προκειμένου το ρομάντζο τους να έχει το αίσιο τέλος που αρμόζει σε δύο… νανάκια κήπου!


Όταν θέλω να Σφυρίξω, Σφυρίζω / Eu cand vreau sa fluier, fluier (2010)
http://vreausafluier.ro/

Σκηνοθεσία: Florin Serban
Σενάριο: Catalin Mitulescu, Florin Serban, Andreea Valean (θεατρικό)
Παίζουν: George Pistereanu, Ada Condeescu, Clara Voda
Διάρκεια: 94 λεπτά


Υπόθεση
Ο Σίλβιου είναι 18 χρονών. Τα τελευταία 4 χρόνια βρίσκεται έγκλειστος στο Κέντρο Κράτησης Ανηλίκων και του απομένουν μόνο πέντε ημέρες για να αφεθεί ελεύθερος. Οι πέντε όμως αυτές ημέρες μοιάζουν με έναν ατέλειωτο εφιάλτη, όταν η μητέρα του εμφανίζεται μετά από απουσία χρόνων για να πάρει μαζί της στην Ιταλία τον μικρό του αδερφό, που ο Σίλβιου έχει μεγαλώσει σαν γιό του. Παράλληλα, στη ζωή του Σίλβιου, εμφανίζεται η Αννα, μία όμορφη συνομήλική του που εργάζεται ως κοινωνική λειτουργός. Με τον χρόνο να κυλάει αντίστροφα, ο Σίλβιου οδηγείται σταδιακά στα άκρα.

Διαβάστε ακόμα