ΜΠΑΛΑΝΤΑ

Χριστούγεννα με «Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς»

Η ταινία του Γιάννη Οικονομίδη θα διατίθεται online στις 25/12, 26/12 και 27/12.
Διαβάστηκε φορες
Φέτος, οι γιορτές των Χριστουγέννων θα είναι κάτι τελείως διαφορετικό για όλους μας. Με την πανδημία να μας κρατά εσώκλειστους, τα καταστήματα, τα καφέ και τους χώρους εστίασης, ερμητικά κλειστούς. Τους φίλους και τους συγγενείς σε απόσταση ασφαλείας, τον καιρό να χειροτερεύει μάλλον προβλέπονται τα πιο ήσυχα και χουχουλιάρικα Χριστούγεννα.

Για όσους δεν πρόλαβαν να βρεθούν και να παρακολουθήσουν τις sold out προβολές της τελευταίας ταινίας του Γιάννη Οικονομίδη «Η Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς» στους κινηματογράφους, προτού η καραντίνα (η πρώτη) κάνει την εμφάνισή της, τώρα μπορείτε να απολαύστε την ταινία από την άνεση του σπιτιού σας και σε Ultra HD ποιότητα (4Κ) με δυνατότητα επιλογής αγγλικών υποτίτλων ή υποτίτλων για Κωφούς και Βαρήκοους στις 25/12, 26/12 και 27/12 στις 12:00, 18:00 και 22:00 μέσω του Viva.gr.


«Η Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς» αποτελεί την πιο ώριμη κινηματογραφική δουλειά του Γιάννη Οικονομίδη, μέχρι τώρα. «Κι όποιος ζήσει να 'ρθει να ομολογήσει».

ΥΠΟΘΕΣΗ:

Η Όλγα, σύζυγος ενός εργοστασιάρχη στη Λαμία, αποφασίζει να τον εγκαταλείψει για χάρη ενός πρώην λαϊκού τραγουδιστή και νυν ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου, παίρνοντας μαζί της κι ένα εκατομμύριο ευρώ. Η εκδίκηση του άντρα της θα αναστατώσει τον τοπικό υπόκοσμο με απρόοπτα αποτελέσματα.

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: 

Βασίλης Μπισμπίκης, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιάννης Τσορτέκης, Στάθης Σταμουλακάτος, Βαγγέλης Μουρίκης, Γιώργος Γιαννόπουλος, Λένα Κιτσοπούλου, Βασιλική Καλλιμάνη και Σοφία Κουνιά.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:Διαβάστε ακόμα