συνέντευξη: A Certain Ratio

Ian Curtis, Joy Division, Tony Wilson, το νέο του προσωπικό project, το καταπληκτικό φιλμ '24 Hour Party People', κάποια από τα πράγματα που προλάβαμε να συζητήσουμε.
Διαβάστηκε φορες
Ένα από τα πιο ιδιαίτερα και ξεχωριστά ονόματα της Factory Records. Χρειάζεται να πω περισσότερα; Σύντομα άλλωστε εύχομαι να έχουμε και ένα αποκλειστικό άρθρο του Jez Kerr των A CERTAIN RATIO για το Mixgrill, αφιερωμένο στη μοναδική περσόνα του Tony Wilson, καθώς ήταν βέβαια ο μανατζερ τους στα πρώτα χρόνια της μπάντας και ταυτόχρονα στα χρυσά χρόνια της Factory.

Στη συνέντευξη του Jez για την εκπομπή μου (Kanaliena.gr/Rockzone) ο χρόνος ήταν σχετικά περιορισμένος, καθώς ήταν στο studio και στην κυριολεξία διέκοψε την ηχογράφηση για να τα πούμε στον αέρα.

Ian Curtis, Joy Division, Tony Wilson, το νέο του προσωπικό project, το καταπληκτικό φιλμ '24 Hour Party People', κάποια από τα πράγματα που προλάβαμε να συζητήσουμε. Θέλω να πω και κάτι όλλο όμως εδώ.. Έτσι, για το 'γαμώτο' της υπόθεσης... Πέρα από ένας καταπληκτικός συνομιλητής (καθώς μιλήσαμε ξανά τις επόμενες μέρες) ο Jez είναι επίσης ένας πολύ προσγειωμένος χαρακτήρας γεμάτος χιούμορ και επαγγελματική ευσυνειδησία κι αυτό το τελευταίο μετράει πολύ ξέρετε μερικές φορές.Διαβάστε ακόμα