Tim Booth

Οι James για 3 μέρες στη Θεσσαλονίκη - 16,17,18/07

Είπαν και οι James να πάνε για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη και έχουν φέρει τα πάνω κάτω. Ο αρχικός σχεδιασμός ήταν να γίνει μία συναυλία, η τεράστια όμως ζήτηση ξεπέρασε κάθε προσδοκία και η μια εμφάνιση έγιναν τρείς.

Διαβάστηκε φορες

Tim BoothΕίπαν και οι James να πάνε για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη και έχουν φέρει τα πάνω κάτω. Ο αρχικός σχεδιασμός ήταν να γίνει μία συναυλία, η τεράστια όμως ζήτηση ξεπέρασε κάθε προσδοκία και οι James μαζί με την διοργανώτρια εταιρεία Detox Promotions ανταμοίβουν το κοινό της Θεσσαλονίκης με άλλα δυο live.

Οι τελευταίες πληροφορίες είναι ότι έχουν απομείνει ελάχιστα εισιτήρια για την τρίτη μέρα 18/7. Υποψιαζόμαστε ότι σύσσωμη η Βόρεια Ελλάδα (κι όχι μόνο) θα παρευρεθεί στις συναυλίες και φανταζόμαστε ότι οι James με τη σειρά τους θα πρέπει να είναι αρκετά κολακευμένοι από την τεράστια ζήτηση.

Μετά την επανένωση τους το 2007 οι James ξεκινούν περιοδεία κουβαλώντας στις βαλίτσες τους εκτός από τις παλιές και αγαπημένες επιτυχίες τους  και καινούργια τραγούδια καθώς ετοίμαζαν νέο δίσκο. Επισκέφτηκαν και την χώρα μας πέρσι στα πλαίσια του Ejekt Festival , αλλά και πρόπερσι στο Fly Beyond Festival.

Αναρωτιόμαστε αν υπάρχει προηγούμενο που ένα τόσο μεγάλο συγκρότημα να έχει παίξει στη Θεσσαλονίκη για 3 συνεχόμενες βραδιές. Μετά από μια σχετική έρευνα δεν έχουμε βρει κάτι αντίστοιχο!

Τη συναυλία ανοίγουν οι δικοί μας Transistor οι οποίοι θα παίξουν πέρα από τις γνωστές επιτυχίες του ντεμπούτο album τους "Things you miss when you blink" και λίγα καινούργια κομμάτια. Αύριο το μεσημέρι διαβάστε τις εντυπώσεις της Νίκης Καραγεώργου (Transistor - πλήκτρα), από την εμφάνιση τους και αυτή των James βέβαια.

Τέλος, αν και οι περισσότεροι ξέρετε τι θα ακούσετε σήμερα το βράδυ, αύριο και μεθαύριο, δείτε παρακάτω τι τραγούδια έπαιξαν οι James λίγα βράδια πιο πριν σε δύο Festivals:

James @ ΘεσσαλονίκηOxegen Festival, Ιρλανδία 10 Ιουλίου

Oh My Heart
Ring the Bells
She's a star
Stutter
Out to get you
Tomorrow
Upside
Sit down
Sometimes
Laid

T in the Park, Σκωτία 11 Ιουλίου

Oh My Heart
Ring the Bells
Sound
Stutter
Out to Get You
Sit Down
Sometimes
Laid


Tags
Διαβάστε ακόμα