Οι Buzzcocks @ Κύτταρο: Κερδίστε προσκλήσεις

Το Mix Grill σας προσφέρει 4 μονές προσκλήσεις για τη συναυλία των Buzzcocks στο Κύτταρο, στην Αθήνα το Σάββατο 7 Μαϊου.
Διαβάστηκε φορες
Το Mix Grill σας προσφέρει 4 μονές προσκλήσεις για τη συναυλία των Buzzcocks στο Κύτταρο, στην Αθήνα το Σάββατο 7 Μαϊου. Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση, θα πρέπει να συμπληρώσετε το Ονοματεπώνυμο και το e-mail στην παρακάτω φόρμα μέχρι την Πέμπτη 5 Μαϊου στις 4 μμ:

Αν θέλετε να έχετε περισσότερες πιθανότητες να κερδίσετε στο διαγωνισμό, μπορείτε:

- αφού συμπληρώσετε τη φόρμα να παίξετε στο on-line trivial παιχνίδι μας "Μονομαχίες" και για κάθε παιχνίδι που θα παίξετε, θα έχετε άλλη μια συμμετοχή. Όσα περισσότερα παιχνίδια παίξετε, τόσες φορές θα είναι το όνομά σας στην κλήρωση.

Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με e-mail.

Δελτίο Τύπου

BUZZCOCKS ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΜΑΐΟΥ @ ΚΥΤΤΑΡΟ CLUB

Το Σάββατο 7 Μαΐου, η P90 Events παρουσιάζει για μία μοναδική συναυλία στην Ελλάδα τους θρύλους της αγγλικής σκηνής, Buzzcocks!

Δύσκολα θα χαρακτηρίζαμε κάποια ενεργή μπάντα ως θρυλική στις μέρες μας. Για τους Buzzcocks δεν θα διστάσουμε να το κάνουμε. Μέλη της αγίας τριάδας του βρετανικού punk (μαζί με Sex Pistols, Clash), ιδρύθηκαν το 1976 στο Ηνωμένο Βασίλειο και γρήγορα ξεχώρισαν ανάμεσα σε δεκάδες group της εποχής, καθότι κατάφεραν να συνδυάσουν την ενέργεια και φρενίτιδα του punk rock ήχου με υπέροχες μελωδίες που αναδείκνυαν τα κομμάτια.

Αποτελούν βασικό παράγοντα για την διαμόρφωση της μουσικής σκηνής του Manchester μέσα από την οποία μεγαλούργησαν, αλλά και της ανάπτυξης του κινήματος των ανεξάρτητων δισκογραφικών εταιριών, ενώ ταυτόχρονα χρεώνονται την ύπαρξη των όρων pop-punk και power-pop, με αναρίθμητες μεταγενέστερες μπάντες (Nirvana, R.E.M, Green Day, Franz Ferdinand κ.α) να τους αναφέρουν ως βασική επιρροή! Για περισσότερο από τρεις δεκαετίες τώρα παραμένουν σταθεροί στις αξίες τους παραδίδοντας μαθήματα punk rock αισθητικής.

Κομμάτια σαν τα "Ever Fallen in Love (With Someone You 've Shouldn't)", "Boredom", "What do I get?" , αποτελούν δείγματα της βαριάς κληρονομιάς του group το οποίο το Σάββατο 7 Μαΐου υπόσχεται στο αθηναϊκό κοινό ένα rock n' roll party, μία εμφάνιση που σίγουρα δεν πρόκειται να ξεχαστεί!!

Έναρξή: 21:30

Club info: Κύτταρο Club (Ηπείρου 48 & Αχαρνών, Αθήνα)
Τιμή εισιτηρίου: Προπώληση: 27 e / Ταμείο: 30 e

Σημεία προπώλησης:

Tickethouse (Πανεπιστημίου 42)
Public (Σύνταγμα - The Mall)


Αξιολόγηση
Βαθμός άρθρου
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα