florq

Οι Florence and the Machine στο Ejekt Festival 2023

Το πρώτο μεγάλο όνομα του Ejekt Festival 2023.

Διαβάστηκε φορες

Οι Florence + The Machine είναι το πρώτο μεγάλο όνομα που ανακοινώνει το Ejekt Festival για το φετινό καλοκαίρι. 

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στις 2 Ιουλίου του 2023 στο συνηθισμένο χώρο του Ejekt στην Πλατεία Νερού και τα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα από αύριο Πέμπτη 6 Οκτωβρίου στις 12:00 η ώρα σύμφωνα με την ανακοίνωση του Φεστιβάλ. 

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

53 ευρώ (early bird), 56 ευρώ (Β φάση)

VIP 125 ευρώ (early bird)

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται αποκλειστικά από τα www.viva.gr, Public, MediaMarkt και το υπολοιπο δικτυο της Viva.

Στην ανακοίνωση του Ejekt Festival οι Florence + The Machine αναφέρονται ως οι headliner της πρώτης ημέρας (άρα θα υπάρξει και δεύτερη), οπότε σύντομα αναμένουμε και το δεύτερο μεγάλο όνομα που θα στελεχώσει το line-up του Φεστιβάλ. 

H Florence Welch και το συγκρότημα της επιστρέφουν στη χώρα μας μετά το φθινόπωρο του 2019 και τη συναυλία που πραγματοποίησαν στο Ηρώδειο. Τότε ο Γιώργος Μπαλιώτης έγραφε στο σχετικό άρθρο για τη συναυλία:

Η Florence ήταν καθηλωτική. Ιδιαίτερα από τα μέσα του set και έπειτα ήταν, σχεδόν, αλάνθαστη. Και λέω «σχεδόν» μόνο και μόνο για την ελάχιστη αυτοσυγκράτηση, που έδειξε λόγω του συναυλιακού χώρου. Η μεταμόρφωσή της την ώρα που τραγουδούσε σε σύγκριση με την ώρα που μιλούσε στο κοινό ήταν εντυπωσιακή. Από μια η συνεσταλμένη, ginger «ιέρεια», άλλαζε σε ένα δυναμικό σέξι ξωτικό και τούμπαλιν. 

Οι Florence + The Machine επέστρεψαν φέτος στα δισκογραφικά δρώμενα με το "Dance Fever", μετά από τέσσερα χρόνια και το "High As Hope". 

Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
10,0 / 10 (σε 1 αξιολογήσεις)
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα