Ξαρχάκος, Χαρούλης & Μποφίλιου χθες βράδυ στην Στοά Μίλιου

Χθες βράδυ, στη Στοά Σπύρου Μίλιου, στο κέντρο της Αθήνας, η Groupama Φοίνιξ Ασφαλιστική προσέφερε μια ωραία βραδιά στους φίλους της καλής μουσικής.
Διαβάστηκε φορεςΧθες βράδυ, στη
Στοά Σπύρου Μίλιου, στο κέντρο της Αθήνας, η Groupama Φοίνιξ Ασφαλιστική προσέφερε μια ωραία βραδιά στους φίλους της καλής μουσικής. Άλλωστε, ο Σταύρος Ξαρχάκος, ο Γιάννης Χαρούλης και η Νατάσσα Μποφίλιου εγγυώνται την επιτυχία της όλης συναυλίας.

Στο παρακάτω δελτίο τύπου μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες λεπτομέρειες για τη χθεσινή βραδιά και να δείτε αντίστοιχες φωτογραφίες. Αξίζει όμως να σημειωθεί ότι αναγνώστες μας ανέφεραν με σχόλια τους σε άρθρο του Mix Grill ότι η είσοδος στην Στοά γινόταν μόνο με προσκλήσεις, ακόμη κι αν το δελτίο τύπου της συναυλίας έλεγε ότι "η είσοδος είναι ελεύθερη στο κοινό". Δείτε τα σχόλια των αναγνωστών μας εδώ.

Ενημερώσαμε τη διοργανώτρια εταιρεία για τα παράπονα που εκφράστηκαν και μας απάντησε τα εξής::

Αναφορικά με τη χθεσινή συναυλία του συνθέτη Σταύρου Ξαρχάκου, η είσοδος του κοινού πραγματοποιήθηκε από δύο εισόδους.

Από τη Βουκουρεστίου όπου από τις 8:30 μ.μ., με τη λήξη της πρόβας των καλλιτεχνών, επιτράπηκε ελεύθερα και δωρεάν η είσοδος για το κοινό, καθώς και από τη στοά Βυζαντίου από την οποία προσήλθαν εργαζόμενοι της διοργανώτριας εταιρίας που είχαν προσκαλεστεί επισήμως και εργαζόμενοι της εταιρίας παραγωγής με διακριτικά καρτελάκια, οι οποίοι έπρεπε να έχουν πρόσβαση στο χώρο.

Η τρίτη είσοδος της στοάς παρέμεινε κλειστή προς όλους, καθώς υπήρχαν τα απαραίτητα τα μηχανήματα και φορτηγά της εταιρίας παραγωγής και είχε τοποθετηθεί η πλάτη της σκηνής, η οποία εξάλλου δεν επέτρεπε και την οπτική επαφή.

Τέλος, από τη στιγμή που γέμισαν τα καθίσματα της στοάς, δεν επιτράπηκε στον υπόλοιπο κόσμο να εισέλθει στο χώρο για λόγους ασφαλείας. Σύμφωνα με τους κανονισμούς της εταιρίας που παραχώρησε το χώρο, η εταιρία παραγωγής όφειλε να διατηρήσει τον κεντρικό φωτεινό διάδρομο της στοάς ανοιχτό, όπου σε περίπτωση ανάγκης να μπορεί ο κόσμος να εξέλθει με ασφάλεια.Δελτίο Τύπου

Πλήθος κόσμου έζησε μία μαγευτική Νύχτα Μουσικής γεμάτη Ελλάδα
με το ΣΤΑΥΡΟ ΞΑΡΧΑΚΟ και τις μοναδικές ερμηνείες των
Νατάσσα Μποφίλιου & Γιάννη Χαρούλη.

Μία προσφορά της Groupama Φοίνιξ Ασφαλιστική

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής, η Groupama Φοίνιξ Ασφαλιστική, με την υποστήριξη του City Link, προσέφερε, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, μία Νύχτα Μουσικής γεμάτη Ελλάδα, με μια μοναδική συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου στη Στοά Σπύρου Μίλιου.

Ο κόσμος που παρευρέθηκε απήλαυσε ένα εκπληκτικό αφιέρωμα στους μεγάλους Έλληνες συνθέτες Σταύρο Ξαρχάκο, Μίκη Θεοδωράκη και Μάνο Χατζιδάκι, με τις μελωδίες τους να αγκαλιάζουν το λόγο σπουδαίων ποιητών (Νίκου Γκάτσου, Φεδερίκο Γκαρθία Λόρκα σε μετάφραση Οδυσσέα Ελύτη, Νίκου Καζαντζάκη κ.ά.), αποτείνοντας φόρο τιμής στη δημιουργικότητα και την ποιότητα της ελληνικής μουσικής!Μαζί με τον κορυφαίο συνθέτη, ο οποίος διεύθυνε τη 12μελή Κρατική Ορχήστρα Ελληνικής Μουσικής (KOEM), βρίσκονταν η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Γιάννης Χαρούλης, ερμηνεύοντας τραγούδια γεμάτα Ελλάδα.

Με την αφορμή αυτή ο Εμπορικός Διευθυντής της Groupama Φοίνιξ Ασφαλιστικής κ. Χρήστος Κάτσιος ευχαρίστησε θερμά τους καλλιτέχνες, το κοινό που συμμετείχε και το City Link για τη φιλοξενία, δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι:

«Για τη Groupama Φοίνιξ Ασφαλιστή ενέργειες όπως η Νύχτα Μουσικής αποτελούν έναν τρόπο ώστε να προσφέρει στην κοινωνία όπου δραστηριοποιείται, καθώς το μήνυμα «Σίγουρα δίπλα σας» δεν αποτυπώνει μόνο τη στάση της εταιρίας στην άσκηση των επαγγελματικών της δραστηριοτήτων, αλλά αποτελεί και κομμάτι της εταιρικής της ευθύνης. Αποτελεί τιμή για τη Groupama Φοίνιξ Ασφαλιστή το γεγονός ότι ένας από τους κορυφαίους Έλληνες συνθέτες, ο κ. Σταύρος Ξαρχάκος και δύο νέοι καλλιτέχνες με εκπληκτικές φωνές – η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Γιάννης Χαρούλης, δέχτηκαν να συμμετέχουν σε αυτή τη Νύχτα Μουσικής και να γεμίσουν με μελωδίες τις καρδιές μας».

Αξιολόγηση Συναυλιών
Βαθμός συναυλίας
8,0 / 10 (σε 6 αξιολογήσεις)
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα