Χρήστος Θηβαίος - Γιάννης Χαρούλης απόψε στο Θέατρο Βράχων

Μια σημαντική συνεργασία ανάμεσα σε δύο εξαιρετικούς καλλιτέχνες παίρνει σάρκα και οστά απόψε στο Θέατρο Βράχων στα πλαίσια του 22ου Φεστιβάλ Βύρωνα. Θα ακολουθήσει η εμφάνισή τους στη Θεσσαλονίκη, την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστηκε φορες
Καλλιτέχνες ευαίσθητοι και εκφραστικοί, με πολύ ιδιαίτερη χροιά και άποψη για τα πράγματα, ο Χρήστος Θηβαίος και ο Γιάννης Χαρούλης, θα ανέβουν απόψε στο Θέατρο Βράχων "Μελίνα Μερκούρη" στα πλαίσια του Φεστιβάλ Βύρωνα 2009.

Συνεργάζονται για πρώτη φορά, ωστόσο τα πράγματα που τους συνδέουν είναι πολλά και κρατούν εδώ και χρόνια. Ο Χρήστος Θηβαίος ήταν αυτός που αναγνώρισε πριν 7 περίπου χρόνια το ταλέντο του Κρητικού τραγουδιστή και λαουτιέρη Γιάννη Χαρούλη και τον  ανέβασε στο Λυκαβηττό σε ένα αφιέρωμα στον Νίκο Ξυλούρη, όπου ο Χαρούλης μάγεψε το αθηναϊκό κοινό και έγινε γρήγορα γνωστός και αγαπητός. Έκτοτε οι πορείες τους θα μπορούσαν να θεωρηθούν παράλληλες και η μεταξύ τους συνεργασία θέμα χρόνου που φέτος έφτασε η ώρα να εκπληρωθεί.

Η συνεργασία τους αυτή είναι μία από τις σπουδαιότερες του φετινού καλοκαιριού και περιμένουμε με αγωνία τα αποτελέσματά της. Στην αποψινή τους συναυλία στο Θέατρο Βράχων αναμένεται να βρεθούν στη σκηνή με όλες τις πιθανές παραλλαγές: ο καθένας με την μπάντα του, ο καθένας με την μπάντα του άλλου, και οι δύο μαζί σε τραγούδια δικά τους αλλά και σε επιλογές από Μούτση, Σαββόπουλο, Θανάση Παπακωνσταντίνου, Τρύπες κ.ά. Δεν θα λείψουν φυσικά και τραγούδια από τη διεθνή σκηνή καθώς αμφότεροι έχουν ιδιαίτερη σχέση με τα τραγούδια της Μεσογείου.

Αναμένουμε λοιπόν μια υπέροχη βραδιά απόψε στο Θέατρο Βράχων, ενώ τη σκυτάλη της φιλοξενίας των δύο καλλιτεχνών θα πάρει την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου η Θεσσαλονίκη και η Μονή Λαζαριστών.

info

Χρήστος Θηβαίος - Γιάννης Χαρούλης

Δευτέρα 31 Αυγούστου στο Θέατρο Βράχων "Μελίνα Μερκούρη" του Βύρωνα
Ώρα έναρξης: 9μμ. Είσοδος: 20 ευρώ (15 ευρώ νεανικό). Προπώληση: Πνευματικό Κέντρο Δήμου Βύρωνα, Metropolis, Salina, Ticket Services

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών, στη Θεσσαλονίκη
Ώρα Έναρξης: 9.30μμ. Είσοδος 20 ευρώ (Προπώληση 15 ευρώ). Προπώληση στο δισκοπωλείο Πάτσης
Διαβάστε ακόμα