Η Amy Winehouse βρέθηκε νεκρή

Η Amy Winehouse βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Λονδίνο. Έφυγε στα 27 της όπως ο Jimmy Hendrix, o Jim Morrison, η Janis Joplin και ο Kurt Cobain. "Tears dry on her own"...
Διαβάστηκε φορες
Η Amy Winehouse βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Λονδίνο (Camden) σήμερα νωρίς το απόγευμα. Άνδρες της βρετανικής αστυνομίας, η οποία κλήθηκε από τους ανθρώπους της ιατρικής υπηρεσίας, αναγνώρισαν το πτώμα της 27-χρονης Αγγλίδας τραγουδίστριας. Στην ανακοίνωσή της η αστυνομία χαρακτηρίζει ως ανεξήγητα τα αίτια θανάτου της.

Δεν είναι και τόσο ανεξήγητα όπως φαντάζεστε... Εκπρόσωπος από τη δισκογραφική Εταιρεία της, Universal δήλωσε τα εξής: "Μια χαρισματική μουσικός και καλλιτέχνης. Οι προσευχές μας πάνε στην οικογένεια της Amy, τους φίλους και τους οπαδούς της."

Είναι τυχαίο άραγε ότι στα 27 τους έφυγαν και οι Jimmy Hendrix, Jim Morrison, Janis Joplin και Kurt Cobain (O Tim Buckley έφυγε στα 28 του); Βέβαια, δε συγκρίνουμε αυτούς τους τέσσερις με την Amy. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Winehouse κατάφερε να αφήσει το στίγμα της με ένα μόλις album ("Back to Black" - Ο πρώτος της δίσκος "Frank" είχε περάσει σχεδόν απαρατήρητος, όταν κυκλοφόρησε).

Τους τελευταίους μήνες, η δισκογραφική της Εταιρεία ανακοίνωσε ότι ο νέος δίσκος της Amy ήταν έτοιμος και αναμέναμε την κυκλοφορία του. Καταλαβαίνετε τι πωλήσεις θα έχει αυτό το album όταν κυκλοφορήσει...

"Tears dry on her own"...


Αξιολόγηση
Βαθμός άρθρου
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα