Από υπερβολική δόση ecstasy έφυγε η Amy Winehouse;

Όσο κι αν οι περισσότεροι υποθέτουν τα αίτια του θανάτου της Amy Winehouse, με ενδιαφέρον αναμένουμε το τελικό πόρισμα της Αστυνομίας. Η οικογένεια της πάντως δε συμφωνεί με τις φήμες ότι ο θάνατος προήλθε από υπερβολική δόση ecstasy.
Διαβάστηκε φορες
Τελευταία Ενημέρωση 25.07 12:00

Όσο κι αν οι περισσότεροι υποθέτουν τα αίτια του θανάτου της Amy Winehouse, με ενδιαφέρον αναμένουμε το τελικό πόρισμα της Αστυνομίας. Όπως καταλαβαίνετε, έχουν γραφτεί και ακουστεί πολλά και διάφορα από ανθρώπους του περιβάλλοντος της (γείτονες και φίλοι).

Γείτονες της Amy ισχυρίζονται ότι την είδαν να αγοράζει κοκαϊνη και ecstasy από διαφορετικούς dealers το βράδυ της Παρασκευής. Άλλος γείτονας της δήλωσε τα εξής: “At about 3.30pm (σ.σ. δηλαδή στις 5:30 μμ ώρα Ελλάδας) I heard crying from next door... terrible crying like somebody mourning. The ambulances and police cars arrived shortly after that.” 

O παραγωγός του MTV, David Panthaki είπε τα εξής στην Sunday Mirror: "My friend's boyfriend is a policeman, and he's the one who found Amy Winehouse dead. Overdosed on ecstasy."

Ενημέρωση 25.07 12:00: Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Αγγλίκης εφημερίδας The Sun, η οικογένεια της δε συμφωνεί με τις φήμες ότι ο θάνατος προήλθε από υπερβολική δόση ecstasy. Λέγεται ότι δεν βρέθηκαν ναρκωτικά στο σπίτι. Ακόμη, ο γιατρός της Amy Winehouse ήταν ευχαριστημένος με την κατάσταση της το τελευταίο διάστημα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Amy είχε σε μόνιμη βάση ένα σωματοφύλακα μαζί της και αυτός ουσιαστικά βρήκε το πτώμα της.

Δείτε παρακάτω την τελευταία εμφάνιση της στο iTunes Festival μαζί με την προστατευόμενη της Dionne Bromfield.


Αξιολόγηση
Βαθμός άρθρου
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα