Οι Suede με νέο δίσκο τους επόμενους μήνες

Ο τραγουδιστής των Suede Brett Anderson επιβεβαιώνει ότι το συγκρότημα θα ξεκινήσει ένα νέο δίσκο τους επόμενους μήνες.
Διαβάστηκε φορες
Ο τραγουδιστής των Suede, Brett Anderson, επιβεβαιώνει ότι το συγκρότημα θα ξεκινήσει ένα νέο δίσκο τους επόμενους μήνες.

Ο τραγουδιστής, ο οποίος θα κυκλοφορήσει το τέταρτο σόλο άλμπουμ του μετά τη διάλυση των Suede το 2003, δήλωσε ότι θα επιστρέψει στο συγκρότημα αφού τελειώσει την διαφημιστική προώθηση του δίσκου του. Ο σόλο δίσκος ονομάζεται “Black Rainbows” και θα κυκλοφορήσει στις 26 Σεπτεμβρίου. Μπορείτε να δείτε το βίντεο του πρώτου single “Brittle Heart” παρακάτω.

Μιλώντας στο λονδρέζικο XFM, δήλωσε: «Αφού τελειώσω τη διαφημιστική προώθηση του “Black Rainbows” σκοπεύω
να γράψω ένα νέο δίσκο με τους Suede». Το συγκρότημα είχε δηλώσει παλαιότερα ότι θα συνεχίσουν την κοινή πορεία τους μόνο αν βγάλουν νέο δίσκο. Ο Anderson πιστεύει ότι η κοινή πορεία του συγκροτήματος θα συνεχιστεί εφόσον όλοι διατηρήσουν το ενδιαφέρον τους.

Δήλωσε: «Νομίζω ότι έχει να κάνει με το να κρατάς το ενδιαφέρον σου σαν μουσικός. Από ένα σημείο της καριέρας σου και έπειτα, είναι σημαντικό να κάνεις πράγματα που σου αρέσουν και ένας νέος δίσκος με τους Suede θα ήταν ενδιαφέρον, όπως και ένας νέος σόλο δίσκος μετά». Και συνέχισε: «Πιστεύω πως αυτό που έμαθα από την πορεία μου με τους Suede είναι πώς να βγαίνω από ένα αδιέξοδο. Γι’ αυτό διαλυθήκαμε το 2003 – οι καταστάσεις γίνονται υπερβολικά οικείες και σίγουρα δεν θέλω να ξανασυμβεί αυτό».

Περιμένουμε τους Suede στην Αθήνα (11-9) μετά την ακύρωση της εμφάνισής τους την δεύτερη μέρα του 2310 Festival στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε ακόμα