Τι δήλωσαν οι μουσικοί για το τραγικό συμβάν στο Pukkelpop

Οι μουσικοί και τα συγκροτήματα που θα έπαιζαν στο φετινό Pukkelpop Festival έγραψαν τα εξής για την τραγωδία, που έζησαν...
Διαβάστηκε φορες
Οι μουσικοί και τα συγκροτήματα που θα έπαιζαν στο φετινό Pukkelpop Festival έγραψαν τα εξής για την τραγωδία, που έζησαν:

Foo Fighters (θα έπαιζαν χθες βράδυ στις 23:00): "Οι καρδιές μας πηγαίνουν σε οποιονδήποτε είχε σχέση με το τραγικό συμβάν στο Pukkelpop".

Fleet Foxes (θα έπαιζαν χθες βράδυ στις 01:00): "Είμαστε όλοι ασφαλείς στο Pukkelpop. Τρελή καταιγίδα. Είναι φρικτό. Οι καρδιές μας πηγαίνουν σε όλους. Αν κάποιος από την ομάδα μας διαβάζει αυτό, οι Brian, Joey, Trevor, Mike (Skinner), Ben και Jared (Leto) είναι όλοι ασφαλείς. Είμαστε όλοι καλά. Οι καρδιές μας πηγαίνουν σε όλους όσους έχασαν τη ζωή τους ή τραυματίστηκαν στη σημερινή καταιγίδα στο Pukkelpop. Δεν έπρεπε να γίνει έτσι."

Jared Leto των 30 seconds to Mars
(θα έπαιζαν χθες βράδυ στις 21:10): ""Οι βαθιές μας σκέψεις και τα συλληπητήρια μας στις οικογένειες και τους φίλους όσων έχασαν τις ζωές τους σήμερα στο Βέλγιο. Είμαστε πολύ στενοχωρημένοι που αυτή η γιορτή κατέληξε σε τραγωδία. Σε όσους έχουν τραυματιστεί, τους στέλνουμε τις σκέψεις και τις προσευχές μας.

Twilight Singers (θα έπαιζαν σήμερα στις 23:35): "Δεν υπάρχουν λέξεις που μπορούν να εκφράσεις τη θλίψη που αισθανόμαστε από τα τραγικά γεγονότα στο Pukkelpop σήμερα. Οι προσευχές μας είναι..."

Mark Ronson (θα έπαιζε χθες στις 22:40): "Στέλνουμε συλληπητήρια από καρδιάς στα θύματα της καταιγίδας στο Pukkelpop χθες βράδυ. Ήταν ένα τρομαχτικό γεγονός, τόσο λυπηρό..."

Anna Calvi (θα έπαιζε χθες στις 20:15): "Είναι τόσο τραγικό να ακούς ότι άνθρωποι έχασαν τις ζωές τους στο Pukkelpop. Όλες οι σκέψεις μας πάνε στις οικογένειες τους - Anna, Mally, Dan"

Garbage: "Σήμερα οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι σε όλους στο Pukkelpop"
 


Αξιολόγηση
Βαθμός άρθρου
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα