Οι Απέραντοι δρόμοι του Παύλου Παυλίδη

Ένα ντοκιμαντέρ με πρωταγωνιστή τον Παύλο Παυλίδη, που αφηγείται μπροστά στην κάμερα σημαντικές στιγμές της καλλιτεχνικής του πορείας. Θα προβληθεί αύριο Παρασκευή (11/9) από τη συχνότητα του MEGA.

Διαβάστηκε φορες
Το Μάρτη του 2008 ο Παύλος Παυλίδης και η μπάντα B-Movies εμφανίστηκαν ζωντανά για δύο μέρες στο Θέατρο Απόλλων στην Ερμούπολη της Σύρου. Δύο συναυλίες που πραγματοποιήθηκαν μέσα σε κατανυκτική ατμόσφαιρα σε ένα εντυπωσιακό Θέατρο που διατηρείται από τον 19ο αιώνα μέχρι και σήμερα. Δύο συναυλίες που σφράγισαν τον πρώτο κύκλο της καλλιτεχνικής πορείας του Παύλου Παυλίδη μετά τη διάλυση των Ξύλινων Σπαθιών.

Με αφορμή τις εμφανίσεις αυτές, ο Παύλος Παυλίδης μοιράστηκε στιγμιότυπα της ζωής του μπροστά στην κάμερα. Αυτές οι εξομολογήσεις αποτυπώθηκαν στο ντοκυμαντέρ "Οι Απέραντοι Δρόμοι", ένα οδοιπορικό με οδηγό τον ίδιο τον Παύλο Παυλίδη, σε σημαντικές στιγμές της καλλιτεχνικής του πορείας, σε αναμνήσεις και καταστάσεις μιας ζωής γεμάτη ένταση και δρόμο. Ταυτόχρονα, "Οι Απέραντοι Δρόμοι" αποτυπώνουν στιγμές από τα παρασκήνια των δύο συναυλιών στη Σύρο σαν ημερολόγιο καλλιτεχνικής δημιουργίας από την προετοιμασία ενός ιδιαίτερα απαιτητικού live. Μια σπάνια ματιά στην ψυχή ενός ειλικρινή και ανήσυχου δημιουργού, συνεπή στην ανόθευτη καλλιτεχνική έκφραση μέσα από την τραγουδοποιία του όλα αυτά τα χρόνια.

Το ντοκιμαντέρ για τον Παύλο Παυλίδη "Οι Απέραντοι Δρόμοι", που περιλαμβάνεται και στο διπλό CD-DVD "Rec" που κυκλοφόρησε το καλοκαίρι από την Archangel Music, θα προβληθεί από τη συχνότητα του Mega Channel την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου στη 1 μετά τα μεσάνυχτα. Μία εξαιρετική - όσο και σπάνια - ευκαιρία να δούμε από τη μικρή οθόνη ένα ντοκυμαντέρ που να αφορά ένα πρόσωπο από την ποιοτική ελληνική τραγουδοποιία.

Διαβάστε ακόμα