Νέος δίσκος για τους Garbage

Με νέο δίσκο επανέρχονται οι Garbage, οι οποίοι είχαν κάνει μεγάλη επιτυχία την προηγούμενη δεκαετία
Διαβάστηκε φορες
Τους θυμάστε τους Garbage;  Ναι, το συγκρότημα από τα 90’s, με μεγάλη εμπορική επιτυχία, που μας χάρισε κομμάτια όπως ‘Only happy when it rains’, ‘I think I’m paranoid’, ‘ Cherry Lips’, ‘Milk’ κ.ά. 

Η τραγουδίστρια του συγκροτήματος Shirley Manson είχε ανακοινώσει πριν από ένα χρόνο περίπου ότι το συγκρότημα επανενώθηκε μετά τη διάλυσή του το 2005 και στις 26 Σεπτεμβρίου αναρτήθηκε στο προφίλ του συγκροτήματος στο Facebook η παρακάτω ανακοίνωση:

OK we're back in the studio today, we have 3 more weeks booked to hopefully finish everything!
[Είμαστε πάλι στο στούντιο σήμερα. Το έχουμε κλεισμένο για 3 εβδομάδες ακόμα, ελπίζουμε να τα έχουμε τελειώσει όλα.]

Δυο ημέρες μετά ανάρτησαν και ένα βιντεάκι, το οποίο φαίνεται πως είναι ένα είδος ανεπίσημου trailer.  Στο βίντεο διακρίνονται οι –πιθανοί- τίτλοι νέων τραγουδιών: 'Euchre',  'Arm Wrestling' και 'Girl Mask Scooter’.

Μέσω Facebook, επίσης, ανακοίνωσαν ότι θα κυκλοφορήσουν μια διασκευή (χωρίς περισσότερες πληροφορίες) αρχές Οκτωβρίου, η οποία δεν θα περιλαμβάνεται, όμως στο νέο άλμπουμ. Ο νέος δίσκος θα αποτελείται από 12 τραγούδια και η ηχογράφηση θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 17 Οκτώβρη. Το συγκρότημα θα κυκλοφορήσει και άλλα 12 τραγούδια ως b-sides ή extras, είτε ακόμα σαν χριστουγεννιάτικο δώρο!

Τέλος, ανακοινώνουν ότι σχεδιάζουν περιοδεία (full Garbage tour), την πρώτη τους μετά από 7 χρόνια.

Ο τελευταίος δίσκος που είχαν κυκλοφορήσει οι Garbage ήταν ο ‘Bleed Like Me’ [2005], ο οποίος έφτασε μέχρι την τέταρτη θέση στα διεθνή charts και έγινε χρυσός στην Αυστραλία. Η μεγαλύτερη επιτυχία τους, όμως, ήταν το ομώνυμο ντεμπούτο άλμπουμ τους, το οποίο έγινε διπλά πλατινένιο σε πολλές χώρες. Συνολικά, οι Garbage έχουν πουλήσει πάνω από 17 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως.


Tags
Διαβάστε ακόμα