Γράψτε εσείς τη μουσική στο νέο δίσκο του Βασίλη Παπακωνσταντίνου!

Ο νέος δίσκος του Β.Παπακωνσταντίνου, σε στίχους Οδ. Ιωάννου, θα περιλαμβάνει συνθέσεις που θα προκύψουν από διαγωνισμό ανάμεσα στο ευρύ κοινό.

Διαβάστηκε φορες
Όπως ανακοινώθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του Βασίλη Παπακωνσταντίνου (vasilisp.com), μετά από παρότρυνση των μελών της και πρωτοβουλία του ίδιου του καλλιτέχνη, ο επόμενος δίσκος του θα δημιουργηθεί με μελοποιήσεις που θα προκύψουν μετά από ελεύθερο διαγωνισμό ανάμεσα στο ευρύ κοινό.

Με άλλα λόγια, ο Παπακωνσταντίνου δίνει την ευκαιρία στον οποιονδήποτε το επιθυμεί, είτε είναι επαγγελματίας συνθέτης είτε όχι, να στείλει τη σύνθεσή του πάνω σε νέους στίχους του Οδυσσέα Ιωάννου και αν αυτή επιλεγεί να γίνει ένα από τα κομμάτια της νέας δισκογραφικής του δουλειάς.

Πέρα από τα σχόλια που μπορεί να κάνει κάποιος για το τι ενδεχομένως σημαίνει η κίνηση αυτή, δεν μπορεί να αρνηθεί ότι είναι σίγουρα πρωτοποριακή και ότι δίνει μια ευκαιρία σε νέους συνθέτες να συνεργαστούν με δύο καταξιωμένους καλλιτέχνες.

Αναδημοσιεύουμε παρακάτω την αρχική ανακοίνωση και τις πρώτες λεπτομέρειες της διαδικασίας, έτσι όπως αναρτήθηκαν στο vasilisp.com:


Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου δημιουργεί μαζί με νέους μουσικούς!

Γράψτε εσείς την μουσική στο νέο δίσκο του Βασίλη!

Καιρό τώρα μας έρχονται πάρα πολλά email με προσπάθειες νέων καλλιτεχνών και απλών ανθρώπων, είτε αυτό αφορά την μελώδια, είτε τον στίχο .

Έτσι λοιπόν, μετά και από μια αρχική ιδέα ενός φίλου αλλά και αξιοποιώντας όλα τα σχόλια και προτάσεις που γίνονται μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα vasilisp.com προτείναμε στον Βασίλη να τραγουδήσει αλλά και να βοηθήσει νέες ιδέες και προσπάθειες .

Ο Βασίλης και ο Οδυσσέας δέχτηκαν λοιπόν να γράψετε εσείς τη μουσική στη δισκογραφική δουλειά τους .

Ακολουθούν τα διαδικαστικά:

Η διαδικασία έχει διαμορφωθεί ως ακολούθως:

***Θα επακολουθήσουν και οι όροι συμμετοχής από δικηγόρο, το αργότερο μέχρι την επομένη ΔΕΥΤΕΡΑ 10/10/2011 οπότε θα δημοσιευθούν και οι στίχοι.***


ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ:

* Ο δίσκος θα αποτελείται από 10 τραγούδια όλα σε στίχους του ΟΔΥΣΣΕΑ ΙΩΑΝΝΟΥ.

* Θα δημοσιευτούν οι στίχοι από τα 7 τραγούδια τα οποία όσοι θέλουν, θα μελοποιήσουν.

* Τα υπόλοιπα τρία δουλεύονται μουσικά από τον ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.

* Ο κάθε συμμετέχων έχει δικαίωμα να μελοποιήσει ένα έως το πολύ τέσσερα κομμάτια .

* Δικαίωμα συμμετοχής έχουν ΟΛΟΙ οι σύνθετες, επαγγελματίες και μη, ανεξάρτητα από το αν έχουν κυκλοφορήσει η όχι κάποια δισκογραφική δουλειά.

* Τα κομμάτια θα πρέπει να είναι τραγουδισμένα συνοδεία ενός οργάνου ή υποτυπώδους ενορχήστρωσης .

* Οι συμμετοχές θα αποστέλλονται σε μορφή mp3 στην ηλεκτρονική διεύθυνση iocastis@hotmail.com έως 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 με όνομα επίθετο και τηλέφωνο.

* Κατά την διάρκεια της διαδικασίας συλλογής μελωδίων θα δημοσιεύονται από εμάς το μικρό όνομα, το αρχικό γράμμα του επιθέτου του και τα τρία τελευταία ψηφία του τηλεφώνου του ως επαλήθευση της λήψης της αποστολής.

* Ο συμμετέχων στη διαδικασία οφείλει να έχει κατοχυρώσει με επίσημο τρόπο την δημιουργία του.
(και ακολουθούν οι λεπτομέρειες για τη διαδικασία επίσημης κατοχύρωσης των δημιουργιών, όλη τη δημοσίευση τη βλέπετε εδώ)

* ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οι δημιουργίες να δημοσιευτούν από τον συνθέτη η από τρίτον, έως την επίσημη κυκλοφορία του δίσκου. Σε αντίθετη περίπτωση θα ακυρώνεται αυτομάτως η συμμετοχή του.Vasilisp.com
Επίσημη ιστοσελίδα
Βασίλη Παπακωνσταντίνου

Αξιολόγηση
Βαθμός άρθρου
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα