Η Νατάσσα Μποφίλιου στο "Σταυρός του Νότου Club"

Από την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου και κάθε Τετάρτη, η Νατάσσα Μποφίλιου θα βρίσκεται στο Club του Σταυρού του Νότου  σε μία μουσική παράσταση με υπέροχα τραγούδια, φρέσκες ιδέες και πειραγμένες ενορχηστρώσεις.

Διαβάστηκε φορες
Η Νατάσσα Μποφίλιου μάς είχε συνηθίσει να "χτυπάει" Άνοιξη, φέτος όμως θα έχουμε την ευκαιρία να την απολαύσουμε από το ξεκίνημα της σεζόν, αφού από την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου και κάθε Τετάρτη, θα βρίσκεται στο Club του "Σταυρού του Νότου".

Μαζί με τον συνθέτη Θέμη Καραμουρατίδη που έχει αναλάβει να... πειράξει τις ενορχηστρώσεις και τον στιχουργό Γεράσιμο Ευαγγελάτο που έχει την καλλιτεχνική επιμέλεια του προγράμματος, η Νατάσσα Μποφίλιου αναμένεται να γεμίσει τις Τετάρτες μας με τις εξαιρετικές της ερμηνείες σε τραγούδια από τους πολύ καλούς δίσκους "Εκατό Μικρές Ανάσες", "Μέχρι το τέλος" και "Tρία Μυστικά" (single), που μας έχει παρουσιάσει μαζί με τους δύο προαναφερθέντες νέους δημιουργούς.

Οι τρεις νέοι καλλιτέχνες είναι ίσως ό,τι καλύτερο έχει να δείξει η νεότερη γενιά του ελληνικού τραγουδιού. Δουλεύουν σαν ομάδα, πράγμα εξαιρετικά σπάνιο, και φαίνεται να έχουν βρει μια χημεία που φέρνει εξαιρετικά καλλιτεχνικά αποτελέσματα. Αυτός είναι ίσως και ο λόγος που τις φετινές τους εμφανίσεις τις ονομάζουν "Μουσική Συνωμοσία", υποσχόμενοι την ατμόσφαιρα ενός ηλεκτρικού Cabaret, με ιστορίες καθημερινές και ταξίδια στους δρόμους της πόλης μέσα από τα τραγούδια τους, αλλά και τα video του Παντελή Φραντζή.

info

Οι συντελεστές:

Νατάσσα Μποφίλιου - ερμηνεία
Θέμης Καραμουρατίδης - ενορχηστρώσεις
Γεράσιμος Ευαγγελάτος - καλλιτεχνική επιμέλεια
Οπτικό υλικό / Video Art: Παντελής Φραντζής
Πιάνο: Θέμης Καραμουρατίδης
Τύμπανα: Φοίβος Κουντουράκης
Τσέλο: Άρης Ζέρβας
Κιθάρες: Παύλος Συνοδινός
Μπάσο: Γιώργος Μπουλντής
Πνευστά: Παναγιώτης Ράπτης

Σταυρός του Νότου Club
Φραντζή και Θαρύπου 35, Νέος Κόσμος - Αθήνα
τηλ: 210 9226975
www.stn.gr
Διαβάστε ακόμα