Ξανά στο στούντιο οι Kaiser Chiefs

Οι Kaiser Chiefs ανακοινώνουν ότι μόλις 4 μήνες μετά την κυκλοφορία του τελευταίου τους άλμπουμ, The future is Medieval, θα βρεθούν ξανά στο στούντιο για να ηχογραφήσουν το 26ο τραγούδι για το χρόνο αυτό...
Διαβάστηκε φορες
Οι Kaiser Chiefs ανακοινώνουν ότι μόλις 4 μήνες μετά την κυκλοφορία του τελευταίου τους άλμπουμ, The future is Medieval, θα βρεθούν ξανά στο στούντιο για να ηχογραφήσουν το 26ο τραγούδι για το χρόνο αυτό.

Ο Νοέμβριος θα τους βρει κλεισμένους στο British Grove Studio του Λονδίνου (όπου είχαν ηχογραφήσει και τον τελευταίο δίσκο). Το νέο τραγούδι όμως θα φέρει την υπογραφή παραγωγής του Stephen Street με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν στους δύο πρώτους δίσκους τους.

Με την έξυπνη καμπάνια προώθησης για τον τέταρτο δίσκο τους (φτιάξε το δικό σου άλμπουμ, διαλέγοντας 10 από 20 νέα τραγούδια), οι K.C. ομολόγησαν ότι απέτυχαν παταγωδώς. Η καμπάνια ήταν πολύ επιτυχημένη και έστρεψε τα φώτα της δημοσιότητας πάνω τους, αλλά κανείς δεν έδωσε σημασία στην ημερομηνία κυκλοφορίας των τραγουδιών. Όπως είπαν οι K.C. στο ΝΜΕ 'οι ακροατές μας ακόμα δεν ξέρουν ότι έχει κυκλοφορήσει ο δίσκος' (still no-one knows it's out).

Αν και στις δισκογραφικές πωλήσεις έμειναν ανικανοποίητοι, η αποδοχή από τον κόσμο είναι εντυπωσιακή. Βρίσκονται σε περίοδο αγγλικής και ευρωπαϊκής περιοδείας και οι 14 από τις 20 εμφανίσεις τους στη Βρετανία είναι sold out.

Ακούστε ένα από τα νέα τραγούδια τους, Kinda girl you are, όπως το ερμήνευσαν στο BBC Radio1:Αξιολόγηση
Βαθμός άρθρου
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα