Βρεθήκαμε στο νεοσύστατο χώρο του «Ράδιο», μια νέα μουσική σκηνή, για να απολαύσουμε τον Αλέξανδρο Τζοβάνι με αφορμή το νέο προσωπικό του άλμπουμ με τον τίτλο «8 Παράθυρα στον κόσμο». Τραγούδια με λυρισμό μα συνάμα και δυναμισμό σε έντεχνο στυλ.
Με το σθένος και την αυτογνωσία ενός έμπειρου καλλιτέχνη, εμφανίσθηκε στη σκηνή και μας μάγεψε με τη χροιά της φωνής του. Η κορμοστασιά και η ζεστή φωνή του μας ταξίδεψαν σε υπέροχες μελωδίες δικών του τραγουδιών αλλά και άλλων καλλιτεχνών που έχουμε αγαπήσει. Πρόκειται για έναν νέο καλλιτέχνη γεμάτο ευαισθησία και λυρικότητα, που τραγουδά για τον κόσμο που τόσο τον αγαπά και τον αγκαλιάζει σε κάθε του βήμα. Η φωνή του καλλιτέχνη έχει βάθος και η σκηνική του παρουσία είναι πολύ δυνατή σε εκτόπισμα.

Ο Αλέξανδρος Τζοβάνι τραγουδάει για όλα όσα ζούμε και αισθανόμαστε: φόβο, μοναξιά, έρωτα, απογοήτευση. Είναι από τους λίγους καλλιτέχνες που μπορούν να μεταδώσουν, μέσα από τη φωνή τους, τον ψυχικό κόσμο τους και να τον μεταφέρουν στο κοινό. Γοητεύει με τη ζεστή χροιά της φωνής του κι αυτό έγινε και στην παρουσία του στη Μουσική Σκηνή Ράδιο που το κοινό, για μία ακόμη φορά, τον αγκάλιασε με το πιο θερμό του χειροκρότημα.
Δύο από τα τραγούδια που ξεχωρίσαμε ήταν: το πρώτο «Η Σιωπή Μου», στο οποίο έχει γράψει ο ίδιος μουσική και στίχους. Είναι εμπνευσμένο από πραγματική ιστορία και μιλά για την κακοποίηση. Και το δεύτερο: «Αγάπησέ Με», μια ακόμη μπαλάντα σε στίχους και μουσική του ίδιου, που έγραψε με αφορμή έναν έρωτα που τελείωσε πολύ νωρίς.
Κάποια τραγούδια που ακούσαμε ακόμη είναι: «Προσωπικά», «Δι’ ευχών», «Παραλίγο Επαναστάτης», «Έμεινα Εδώ».
Ανυπομονούμε για την επόμενη εμφάνισή του στις 23 Δεκεμβρίου ξανά στη μουσική σκηνή «Ράδιο» στον Κεραμεικό να μας ταξιδέψει μέσα από μελωδίες που αγγίζουν την ψυχή.