Δείτε το νέο βίντεο της Amy Winehouse

Ο νέος και μετά θάνατον δίσκος θα φέρει τον τίτλο "Lioness: Hidden Treasures" και θα περιέχει διάφορες επανεκτελέσεις δικών της και ξένων τραγουδιών.
Διαβάστηκε φορες
Όπως μπορείτε να διαβάσετε σε προηγούμενο άρθρο του mix grill, τον Δεκέμβριο κυκλοφορεί ένας δίσκος προς τιμήν της Amy Winehouse από την Island Records και τους παραγωγούς και συνεργάτες της Mark Ronson και Salaam Remi.

Ο δίσκος θα φέρει τον τίτλο "Lioness: Hidden Treasures" και θα περιέχει διάφορες επανεκτελέσεις δικών της και ξένων τραγουδιών. Μία από αυτές τις επανεκτελέσεις, το 'Our day will come' είναι ήδη διαθέσιμη για ακρόαση και το βίντεο του τραγουδιού είναι μοντάζ από διάφορες εμφανίσεις της Winehouse και φωτογραφίες της.

Εκτός από τα τραγούδια που θα περιέχονται στον δίσκο, η Winehouse είχε ηχογραφήσει αρκετό υλικό (τουλάχιστον 12 μη ολοκληρωμένα τραγούδια), το οποίο όμως σύμφωνα με την επιθυμία της, την οποία θα σεβαστεί η Island Records θα παραμείνει άγνωστο στο ευρύ κοινό.

Η επίσημη κυκλοφορία του δίσκου είναι η 5η Δεκεμβρίου και η φωτογραφία του εξωφύλλου είναι σύλληψη του Bryan Adams.Αξιολόγηση
Βαθμός άρθρου
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα