Χειμερινοί Κολυμβητές @ Passport: Κερδίστε προσκλήσεις

Το Mix Grill σας προσφέρει 3 διπλές προσκλήσεις για τη συναυλία των Χειμερινών Κολυμβητών στο Passport την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου.
Διαβάστηκε φορες
Το Mix Grill σας προσφέρει 3 διπλές προσκλήσεις για τη συναυλία των Χειμερινών Κολυμβητών στο Passport την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου. Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση, θα πρέπει να κάνετε like στη σελίδα του Mix Grill στο Facebook και να συμπληρώσετε το Ονοματεπώνυμο και το e-mail στην παρακάτω φόρμα μέχρι την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου στις 10 πμ:

Αν θέλετε να έχετε περισσότερες πιθανότητες να κερδίσετε στο διαγωνισμό, μπορείτε:

- αφού συμπληρώσετε τη φόρμα να παίξετε στο on-line trivial παιχνίδι μας "Μονομαχίες" και για κάθε παιχνίδι που θα παίξετε, θα έχετε άλλη μια συμμετοχή. Όσα περισσότερα παιχνίδια παίξετε, τόσες φορές θα είναι το όνομά σας στην κλήρωση.

Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με e-mail.

Δελτίο Τύπου

Παρασκευή και Σάββατο, 25-26/11

ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΚΟΛΥΜΒΗΤΕΣ

Τιμή εισόδου: 15 eur (με μπύρα ή κρασί στο μπαρ) – 25 eur (σε τραπέζι)

Ωρα έναρξης: 22.00

Αποτελούν μοναδική περίπτωση μουσικού σχήματος. Γνωστοί τόσο για τις  επιτυχημένες εμφανίσεις τους και τους φανατικούς οπαδούς τους, όσο και για την ιδιαιτερότητα της φωνής και προσωπικότητας του Αργύρη Μπακιρτζή, οι Χειμερινοί Κολυμβητές δημιουργούν στις συναυλίες τους  μια  αξέχαστη εμφάνιση σε όσους την έχουν παρακολουθήσει έστω και  μία φορά.

Παλαιοί όσο και ανανεωμένοι οι Χειμερινοί Κολυμβητές, παρουσιάζουν εκτός από τα τραγούδια του νέου τους δίσκου 23 ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΩΤΑ, όσα τραγούδια φέρνει η κάθε βραδιά και όσα τους ζητηθούν κάθε φορά από το κοινό, από τους οκτώ δίσκους της 30ετούς παρουσίας τους στη δισκογραφία, αλλά και άλλα ανέκδοτα.

Ο Αργύρης Μπακιρτζής, η ψυχή του συγκροτήματος, με την ιδιόρρυθμη φωνή του, τραγουδάει τον έρωτα, τη μοναξιά, την ομορφιά, τις φευγαλέες εικόνες, το κέφι της παρέας, τη μαγεία της νύχτας.

Οι σπάνιες εμφανίσεις τους αποτελούν γεγονός, κάθε συναυλία τους είναι διαφορετική γιατί δημιουργείται «επί τόπου» με τη συμμετοχή του κοινού και συνδυάζει παραδοσιακά και έντεχνα στοιχεία, εφαρμοσμένα από δεξιοτέχνες μουσικούς.

Παίζουν και τραγουδούν : Κώστας Βόμβολος (ακορντεόν), Αργύρης Μπακιρτζής (τραγούδι), Δημήτρης Μυστακίδης (μπουζούκι, κιθάρα, τραγούδι), Μπάμπης Παπαδόπουλος (κιθάρα), Θοδωρής Ρέλλος (σαξόφωνο), Ντένης Ρούσσος (τραγούδι, κιθάρα), Μιχάλης Σιγανίδης (κοντραμπάσο, τραγούδι), Κώστας Σιδέρης (τραγούδι, τζουράς).

Αξιολόγηση
Βαθμός άρθρου
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα