Blogovision 2011

Στη Blogovision κάθε Δεκέμβρη όλοι οι bloggers του ελληνικού πενταγράμμου δημιουργούν λίστες με τα αγαπημένα τους (τοπ 20) της χρονιάς.
Διαβάστηκε φορες
Στη Blogovision κάθε Δεκέμβρη όλοι οι bloggers του ελληνικού πενταγράμμου και όχι μόνο, ως φόρο τιμής στην απόλυτη λιστοταινία High Fidelity, δημιουργούν λίστες με τα αγαπημένα τους (τοπ 20) της χρονιάς. Η μουσική Blogovision ξεκίνησε το 2007 μετά από πρωτοβουλία του blogger gone4sure και έκτοτε έχει καθιερωθεί ως θεσμός, με αποκορύφωμα το 2009 στην Blogovision δεκαετίας. Επίσης την περσινή χρονιά είχε δημιουργηθεί και μια βερσιόν για ταινίες.

Με τηνσυμμετοχή φέτος να ξεπερνά κάθε προηγούμενη χρονιά, οι 148 listmaniacs θα ανεβάζουν κάθε μέρα, αρχής γενομένης απο χθες τα εκάστωτε αγαπημένα τους άλμπουμ ως της 20 Δεκέμβρη που συμπληρώνονται τα τοπ20. Τα αποτελέσματα ανακοινώνονται κάθε χρόνο σε πάρτυ που διοργανώνεται πριν τα Χριστούγεννα.

Με την υποκειμενικότητα να αποτελεί τη μόνη κοινή συνισταμένη, ο καθένας διαλέγει τα αγαπημένα του ακούσματα της χρονιάς, όντας πάντα έτοιμος να τα υπερασπιστεί στις άνευ ορίων λογομαχίες που προκύπτουν στο τέλος κάθε ημέρας.

Φέτος η διαδικασία αναμένεται να είναι ακόμα πιο ενδιαφέρουσα, αφού δεν υπάρχουν κάποια φαβορί μέχρι στιγμής, οπότε η μάχη για τις πρώτες θέσεις είναι ανοικτή.

Παρακουλουθήστε εδώ τα ημερήσια συγκεντρωτικά ποστς.

Αξιολόγηση
Βαθμός άρθρου
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα