Ρίτα Αντωνοπούλου @ Γυάλινο Cabaret: Κερδίστε προσκλήσεις

Το Mix Grill σας προσφέρει 2 διπλές προσκλήσεις για την εμφάνιση της Ρίτας Αντωνοπούλου στο Γυάλινο Cabaret το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου.
Διαβάστηκε φορες
Το Mix Grill σας προσφέρει 2 διπλές προσκλήσεις για την εμφάνιση της Ρίτας Αντωνοπούλου στο Γυάλινο Cabaret το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου. Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση, θα πρέπει να κάνετε like στη σελίδα του Mix Grill στο Facebook και να συμπληρώσετε το Ονοματεπώνυμο και το e-mail στην παρακάτω φόρμα μέχρι την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου στις 1 μμ:

Αν θέλετε να έχετε περισσότερες πιθανότητες να κερδίσετε στο διαγωνισμό, μπορείτε:

- αφού συμπληρώσετε τη φόρμα να παίξετε στο on-line trivial παιχνίδι μας "Μονομαχίες" και για κάθε παιχνίδι που θα παίξετε, θα έχετε άλλη μια συμμετοχή. Όσα περισσότερα παιχνίδια παίξετε, τόσες φορές θα είναι το όνομά σας στην κλήρωση.

Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με e-mail.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΓΥΑΛΙΝΟ CABARET

ΡΙΤΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ
«Βερολίνο Παρίσι - Να θυμάσαι τι ξεχνάς...»
Σύγχρονο πολιτικό cabaret

Σκηνοθεσία ΘΕΜΗΣ ΜΟΥΜΟΥΛΙΔΗΣ
Συμμετέχει ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΡΑΣ

Με την μουσική παράσταση / Cabaret «Βερολίνο Παρίσι - Nα θυμάσαι τι ξεχνάς.» η ΡΙΤΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ μια από σημαντικότερες ερμηνεύτριες της νεότερης γενιάς, εγκαινιάζει τη χειμερινή περίοδο του ΓΥΑΛΙΝΟΥ CABARET στο ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ.

Μια σύγχρονη παράσταση Cabaret σε σκηνοθεσία Θέμη Μουμουλίδη όπου συνυπάρχουν τραγούδια μουσικές και κείμενα. Τραγούδια που έγραψαν τη δική τους ιστορία σε Παρισινά και Βερολινέζικα cabaret, μουσικές που γεννήθηκαν για τις ανάγκες μουσικών παραστάσεων στο μεσοπόλεμο, τραγούδια της μεταπολεμικής Ελλάδας και τέλος, πέντε καινούργια τραγούδια για τις ανάγκες της παράστασης σε μουσικές Μάριου Στρόφαλη.

Η Ρίτα Αντωνοπούλου, ταξιδεύει στις μουσικές σκηνές της Ευρώπης του μεσοπολέμου, με βασικούς σταθμούς το Βερολίνο και το Παρίσι, σε μια παράσταση που επιχειρεί να μας θυμίσει τι ξεχάσαμε. Η περιπέτεια των χαμένων ερώτων, των χαμένων επαναστάσεων η περιπέτεια χαμένων ονείρων και ιδεολογιών περνά από τον κόσμο των cabaret και καταλήγει κάπου κοντά μας - σήμερα - σε περίοδο κρίσης, σε μια χώρα γνώριμη και άγνωστη όσο ποτέ.
Μαζί της ο ηθοποιός Άγγελος Μπούρας στο ρόλο ενός σύγχρονου κομπέρ.

Οι δυο καλλιτέχνες τραγουδούν χορεύουν σαρκάζουν την εποχή προσπαθώντας πάντα να θυμηθούν τι ξέχασαν, γιατί : «Στη λήθη δεν υπάρχει σωτηρία».

Τα κείμενα της παράστασης υπογράφουν οι: Δημήτρης Αποστόλου, Κωνσταντίνος Μάγνης και Θέμης Μουμουλίδης.

ΓΥΑΛΙΝΟ CABARET
«Βερολίνο Παρίσι - Να θυμάσαι τι ξεχνάς...»

Σκηνοθεσία Φωτισμοί
ΘΕΜΗΣ ΜΟΥΜΟΥΛΙΔΗΣ

Κείμενα
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
ΚΩΝ/ΝΟΣ ΜΑΓΝΗΣ
ΘΕΜΗΣ ΜΟΥΜΟΥΛΙΔΗΣ

Χορογραφίες
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ
ΕΛΕΝΑ ΓΕΡΟΔΗΜΟΥ

Επιμέλεια κοστουμιών
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΚΟΚΚΟΡΟΥ

Επικοινωνία
ΑΝΝΑ ΘΕΟΔΟΣΗ
anna@multiplug.gr, atheodosi@gmail.com

Οργάνωση Παραγωγής
ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ
«5η Εποχή Τέχνης»
5season@otenet.gr & 5season@hotmail.gr

Παίζουν οι μουσικοί:
ΑΝΤΡΕΑΣ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ πιάνο
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ κοντραμπάσο
ΑΚΗΣ ΓΑΒΑΛΑΣ τύμπανα
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΟΥΛΙΟΥ πλήκτρα - σαξόφωνο

Παραστάσεις:
Σάββατο 10/12, ώρα 22:00
Κυριακή 11/12, ώρα 20:00
Δευτέρα 12/12, ώρα 21:00
Κυριακή 18/12, ώρα 20:00
Δευτέρα 19/12, ώρα 21:00

ΓΥΑΛΙΝΟ CABARET  Στο ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ
Από 3 Δεκεμβρίου 

Σ' ένα σύγχρονο Cabaret Ευρωπαϊκών προδιαγραφών, από Κυριακή έως Τετάρτη,  θα μετατρέπεται από 3 Δεκεμβρίου  η αίθουσα του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου. Μια σειρά παραστάσεων Μουσικού θεάτρου [ανάμεσα στη Μουσική και το Θέατρο]  που έχουν ως αφετηρία το Cabaret και στόχο τη σύγχρονη λειτουργία του ιδιαίτερα απαιτητικού είδους. Μια διαφορετική καλλιτεχνική πρόταση, στο χώρο του μουσικού θεάτρου με τη συμμετοχή τραγουδιστών ηθοποιών μουσικών χορευτών σε μια συνάντηση δημιουργών διαφορετικών γενεών και διαφορετικών αισθητικών αντιλήψεων. Ένα διαρκώς εξελισσόμενο είδος μουσικού θεάτρου, σύγχρονο και επίκαιρο όσο ελάχιστα.

Στη σκηνή του Γυάλινου Cabaret, νέοι δημιουργοί και νέες δημιουργίες θα συναντούν παλιότερους δημιουργούς, κλασικά έργα, σε ένα διαρκή σκηνικό διάλογο με την ιστορία και την εξέλιξη του Μουσικού θεάτρου σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Τραγούδι, χορός σατυρικό και πολιτικό κείμενο, κομπέρ, ακροβάτες, στοιχεία τσίρκου, δημιουργούν ένα θέαμα που συνομιλεί με τρόπο σύγχρονο και επίκαιρο με τη εποχή μας. Ο θεατής θα παρακολουθεί στη σκηνή του cabaret που θα μεταφέρει τη δράση της και στο κοινό, μια σειρά ελληνικών και ξένων Μουσικών παραστάσεων υψηλής ευαισθησίας και αισθητικής.

Οι παραστάσεις στο Γυάλινου Cabaret θα παρουσιάζονται από Κυριακή έως Τετάρτη στις 21.00.
Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από 10 ευρώ ενώ η κατανάλωση αλκοόλ δεν είναι υποχρεωτική.

ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ
Λ. Συγγρού 143, Ν. Σμύρνη
171 21, Αθήνα
T.  210 9315 600
www.gialino.gr


Αξιολόγηση
Βαθμός άρθρου
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα