Ταινίες - Δεκέμβριος 2011

Διαβάστε τις ταινίες που σας προτείνουν οι συντάκτες του MixGrill
Διαβάστηκε φορες

IN TIME
Σκηνοθεσία: Άντριου Νίκολ
Σενάριο: Άντριου Νίκολ
Με τους: Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, Κίλιαν Μέρφι, Άλεξ Πέτιφερ, Αμάντα Σέιφριντ, Ολίβια Γουάιλντ
Σε κάποιο μέλλον, οι άνθρωποι σταματούν να μεγαλώνουν στα 25 τους χρόνια και έχουν περιθώριο ζωής, έναν ακόμη χρόνο. Ο χρόνος ζωής, όμως, έχει γίνει εμπορεύσιμο προϊόν, με αποτέλεσμα οι πλούσιοι να ζουν πολύ και οι φτωχοί να προσπαθούν να επιβιώσουν. Κάποιος θα προσπαθήσει να αλλάξει την κατάσταση που έχει επικρατήσει και να ταράξει τα νερά της κοινωνίας.


ΦΑΟΥΣΤ
Σκηνοθεσία: Αλεξάντερ Σοκούροφ
Με τους: Χάνα Σιγκούλα, Γιοχάνες Τσάιλερ, Άντον Αντασίνσκι
Ο Φάουστ, ένας οραματιστής, μα απελπισμένος επιστήμονας, πουλά την ψυχή του στον ενεχυροδανειστή Μεφιστοφελή με αντάλλαγμα τη λύτρωση από τις ενοχές και τη γνώση.



THE ARTIST
Σκηνοθεσία/Σενάριο: Μισέλ Χαζαναβίσιους
Ηθοποιοί: Τζον Γκούντμαν, Τζειμς Κρόμγουελ, Μπερενίζ Μπεζό
Το 1927 στο Χόλιγουντ, ο γοητευτικός Ζορζ Βαλεντίν, ένας από τους μεγαλύτερους αστέρες του βωβού κινηματογράφου, αρχίζει να συνειδητοποιεί πως η έλευση του ήχου θα σημάνει αναπόφευκτα το τέλος της καριέρας του. Την ίδια στιγμή, η Πέπι Μίλερ, μια όμορφη, όσο και φιλόδοξη στάρλετ, την οποία ο Βαλεντίν βοήθησε στα πρώτα της βήματα, θα αρπάξει την ευκαιρία να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα, καθώς εντελώς αναπάντεχα θα βρεθεί στο επίκεντρο της δημοσιότητας, ως μία από τις πλέον υποσχόμενες εκπροσώπους του ομιλούντος κινηματογράφου. Άραγε υπάρχει πλέον η δυνατότητα να διατηρηθεί μια ειλικρινής σχέση ανάμεσά τους;


A DANGEROUS METHOD (ΜΙΑ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΗ ΜΕΘΟΔΟΣ)
Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ 
Με τους: Μάικλ Φασμπέντερ, Κίρα Νάιτλι, Βίγκο Μόρτενσεν, Βενσάν Κασέλ
Ο Ελβετός ψυχαναλυτής Καρλ Γιουνγκ αναλαμβάνει να κουράρει τη γοητευτική, σεξουαλικά καταπιεσμένη Σαμπίνα Σπίλρεϊν, η σχέση του με την οποία θα κλονίσει τις προσωπικές αλλά και τις επιστημονικές πεποιθήσεις του.


ΤΟ ΤΑΝΓΚΟ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ
Σκηνοθεσία Νίκος Κουτελιδάκης 
Με τους: Γιάννη Στάνκογλου, Γιάννη Μπέζο, Αντίνοο Αλμπάνη, Βίκυ Παπαδοπούλου
Το 1970, σε ένα στρατόπεδο του Έβρου, ένας υπολοχαγός αναγκάζει έναν φαντάρο να του μάθει τανγκό, ώστε να ζητήσει στη γιορτή των Χριστουγέννων σε χορό τη σύζυγο του αντισυνταγματάρχη με την οποία είναι ερωτευμένος.




Διαβάστε για τις νέες ταινίες που κυκλοφορούν κάθε εβδομάδα στη στήλη CineGrill.
Διαβάστε ακόμα