best-movies-december

Ταινίες - Δεκέμβριος 2016

Η επιστροφή του Σκορσέζε, ο Γκόσλινγκ σε μιούζικαλ, τρεις sci-fi και μια ελληνική είναι οι ταινίες του μήνα!
Διαβάστηκε φορες
la-la-landLa La Land
Μιούζικαλ (2016)
Σκηνοθεσία: Damien Chazelle
Με τους: Ryan Gosling, Emma Stone, Rosemarie DeWitt
Στο Λος Άντζελες, την πόλη που γεννιούνται και πεθαίνουν τα όνειρα, δύο νέοι ερωτεύονται, προσπαθώντας ταυτόχρονα να φτάσουν τους στόχους τους: εκείνη να γίνει μια διάσημη ηθοποιός, εκείνος να γίνει αναγνωρισμένος μουσικός. Θα καταφέρει η αγάπη τους να επιβιώσει στην σκληρή πραγματικότητα των συνεχών απογοητεύσεων και της απόρριψης; Για τρίτη φορά ζευγάρι μετά τα «Crazy, Stupid, Love.» και «Gangster Squad», ο Ράιαν Γκόσλινγκ και η Έμμα Στόουν τραγουδούν, χορεύουν και συγκινούν στο υπέροχο «La La Land», υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Νταμιέν Σαζέλ («Whiplash»).

arrivalArrival (Η Άφιξη)
Επιστημονικής Φαντασίας (2016)
Σκηνοθεσία: Denis Villeneuve
Με τους: Amy Adams, Jeremy Jeremy Renner, Forest Whitaker   
Δώδεκα μυστηριώδη διαστημόπλοια με εξωγήινους επιβάτες προσγειώνονται σε διάφορα σημεία του πλανήτη μας. Μία ομάδα ειδικών επιστημόνων συνιστάται για να ερευνήσει το συμβάν. Ανάμεσά τους, η Λουίζ Μπανκς, μια γλωσσολόγος που καλείται να βοηθήσει στην επικοινωνία με τους εξωγήινους ενώ ο χρόνος πιέζει και ο κόσμος απειλείται με έναν παγκόσμιο πόλεμο. Η Λουίζ θα πρέπει να πάρει μία απόφαση που θα θέσει σε κίνδυνο όχι μόνο την ζωή της αλλά και ολόκληρη την ανθρωπότητα.

rogue-one-star-warsRogue One: A Star Wars Story
Επιστημονικής Φαντασίας (2016)
Σκηνοθεσία: Gareth Edwards
Με τους: Felicity Jones, Mads Mikkelsen, Alan Tudyk
Από την Lucasfilm έρχεται η πρώτη αυτόνομη ταινία Star Wars, το «Rogue One: A Star Wars Story», μια νέα, επική περιπέτεια. Σε μια εποχή συγκρούσεων, μια ομάδα από απρόσμενους ήρωες ενώνει τις δυνάμεις της σε μία αποστολή να κλέψει τα σχέδια του Death Star, του απόλυτου εργαλείου καταστροφής της Αυτοκρατορίας. Αυτό το κομβικό γεγονός στο χρονοδιάγραμμα των Star Wars φέρνει κοντά συνηθισμένους ανθρώπους που καλούνται να κάνουν ασυνήθιστα πράγματα και, έτσι, να υπηρετήσουν κάτι πολύ μεγαλύτερο από τους ίδιους.
silence
Silence
Ιστορικό δράμα (2016)
Σκηνοθεσία: Martin Scorsese
Με τους: Adam Driver, Andrew Garfield, Liam Neeson
Στο Silence οι Andrew Garfield και Adam Driver υποδύονται δύο χριστιανούς ιερείς οι οποίοι φτάνουν στην Ιαπωνία του 17ου αιώνα για να βρουν τον μέντορά τους (Liam Neeson) και να εξαπλώσουν το Λόγο του Κυρίου, απομακρύνοντας τους Ιάπωνες από τις θρησκευτικές τους πεποιθήσεις. Φυσικά κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει χωρίς να συναντήσουν αντίσταση.

passengersPassengers
Επιστημονικής Φαντασίας (2016)
Σκηνοθεσία: Morten Tyldum
Με τους: Jennifer Lawrence, Chris Pratt, Michael Sheen, Laurence Fishburne, Andy Garcia
H Jennifer Lawrence και ο Chris Pratt είναι δυο επιβάτες ενός διαστημόπλοιου που τους μεταφέρει σε μια καινούρια ζωή σε έναν άλλο πλανήτη. Το ταξίδι παίρνει θανάσιμη τροπή όταν, μυστηριωδώς, ξυπνούν από τις κάψουλες ύπνωσής τους, 90 χρόνια πριν φτάσουν στον προορισμό τους. Όσο ο Jim και η Aurora προσπαθούν να λύσουν το μυστήριο πίσω από αυτή τη δυσλειτουργία, ερωτεύονται ο ένας τον άλλο, ανίκανοι να αντισταθούν στην έντονη έλξη μεταξύ τους.
the-bachelor
The Bachelor
Κωμωδία (2016)
Σκηνοθεσία: Αντώνης Σωτηρόπουλος
Ηθοποιοί: Γιάννης Τσιμιτσέλης, Αποστόλης Τότσικας, Θανάσης Βισκαδουράκης, Γιάννης Ζουγανέλης, Νίκος Βουρλιώτης, Κατερίνα Γερονικολού
Ένα “λάθος” της νύφης, φέρνει ξανά μαζί τέσσερις φίλους της καταστροφής και έναν εκρηκτικό πεθερό! Πέντε άντρες ανεβαίνουν στη Θεσσαλονίκη να τα γκρεμίσουν όλα. Ένας πεθερός μπαίνει σε μια νεκροφόρα με σκοπό να σκοτώσει έναν έρωτα. Μια παλιά ερωμένη χορεύει ταγκό με τις αναμνήσεις της. Ένας γάμος που ματαιώνεται και μια σχέση που ξεκινάει με το πέπλο της νύφης ν’ ανεμίζει στον αέρα της ανεξαρτησίας.


Διαβάστε ακόμα