life-movie-ryan-reynolds

Ταινίες - Απρίλιος 2017

Οι συντάκτες μας επιλέγουν και σας προτείνουν
Διαβάστηκε φορες
life
Life (2017)

Θρίλερ επιστημονικής φαντασίας
Σκηνοθεσία: Ντάνιελ Εσπινόζα
Με τους: Τζέικ Τζίλενχαλ, Ρεμπέκα Φέργιουσον, Ράιν Ρέινολντς
Μια ομάδα επιστημόνων που εργάζονται στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό ανακαλύπτουν μια μορφή ζωής που εξελίσσεται ραγδαία. Αφού εξόντωσε τη ζωή στον Άρη τώρα απειλεί το πλήρωμα και ολόκληρο το γήινο πληθυσμό.

Νίνα (2017)nina
Δραματική βιογραφική
Σκηνοθεσία: Σίνθια Μορτ
Ηθοποιοί: Ζόι Σαλντάνα, Ντέιβιντ Ογιέλοουο
Η εξαιρετική ζωή και επαγγελματική πορεία μιας από τις σπουδαιότερες γυναικείες φωνές στην ιστορία, της Νίνα Σιμόν, ξεδιπλώνεται στην βιογραφική αυτή ταινία, που έχει στην καρδιά της μια σπάνια και δυνατή ερωτική ιστορία. Ξεκινώντας την δεκαετία του ’90 στη Γαλλία, και πηγαίνοντας πίσω στο χρόνο και σε σημαντικές στιγμές της ζωής της Σιμόν, η ταινία καταγράφει, μέσα από την καταπληκτική της μουσική, την ιστορία μιας μουσικής ιδιοφυΐας που τελικά βρίσκει την αγάπη και την γαλήνη.

normanΟ Κύριος Τίποτα - Norman: The Moderate Rise and Tragic Fall of a New York Fixer (2016)
Δραματικό θρίλερ
Σκηνοθεσία: Τζόζεφ Σίνταρ
Πρωταγωνιστούν: Ρίτσαρντ Γκιρ, Σαρλότ Γκενσμπούργκ, Μάικλ Σιν, Λιό Ασκενάζι, Νταν Στίβενς, Στιβ Μπουσέμπι
Ο Νόρμαν (Γκιρ) ζει μια μοναχική ζωή στη σκιά της δύναμης και των χρημάτων. Αποφασισμένος να αφήσει το στίγμα του, χρησιμοποιεί κάθε τρόπο για να τα καταφέρει. Τελικά ποντάρει στο σωστό άλογο, κάνοντας ένα ακριβό δώρο, ένα ζευγάρι παπούτσια στον Μίσα Έσελ. Όταν ο Μίσα θα γίνει πρωθυπουργός του Ισραήλ, ο Νόρμαν θα βρεθεί στο κέντρο ενός γεωπολιτικού δράματος πέρα από οτιδήποτε μπορούσε να φανταστεί, οι επιπτώσεις του οποίου θα μπορούσαν να καταστρέψουν την φήμη που χρειάστηκε όλη του τη ζωή, για να χτίσει.

Μαχητές των δρόμων 8 -The Fate of the Furious (2017)fate-of-furious
Περιπέτεια δράσης
Σκηνοθεσία: Φ. Γκάρι Γκρέι
Πρωταγωνιστούν: Βιν Ντίζελ, Ντουέιν Τζόνσον, Τζέισον Στέιθαμ, Μισέλ Ροντρίγκεζ, Σαρλίζ Θίρον, Τζορντάνα Μπριούστερ, Έλεν Μίρεν, Σκοτ Ίστγουντ, Κερτ Ράσελ, Τάιριζ Γκίμπσον, Κρις «Λούκαντρις» Μπρίτζες, Έλσα Πατάκι
Στην όγδοη ταινία της πολύ πετυχημένης σειράς ταινιών Fast & Furious η παρέα, μετά το γάμο του Ντομ (Βιν Ντίζελ) και της Λέτι (Μισέλ Ροντρίγκεζ) και την αποχώρηση από την ενεργό δράση του Μπράιαν (Πολ Γουόκερ) και της Μία (Τζορντάνα Μπρούστερ), προσπαθεί να ζήσει μια φυσιολογική ζωή. Όταν, όμως, η Σίφερ (Σαρλίζ Θερόν), μια μυστηριώδης γυναίκα, σαγηνεύει τον Ντομ και τον παρασύρει στον κόσμο του εγκλήματος, εκείνος προδίδει τα κοντινά του πρόσωπα, η οικογένεια διαλύεται και η ομάδα (με επικεφαλής τον Χομπς (Ντουέιν Τζόνσον) που για χάρη του Ντομ πέρασε στην παρανομία) μπλέκει σε επικίνδυνες περιπέτειες στην πρώτη ταινία της τελευταίας τριλογίας της σειράς.

last-days-in-desertΟι τελευταίες ημέρες στην έρημο - Last Days in the Desert (2015)
Ιστορικό δράμα, Θρησκευτική
Σκηνοθεσία: Ροντρίγκο Γκαρσία
Με τους: Γιούαν Μακγκρέγκορ, Σιαράν Χιντς, Τάι Σέρινταν
Η πάλη του Ιησού με τον Διάβολο όταν εκείνος ολοκληρώνει τις 40 ημέρες νηστείας και προσευχής στην έρημο. Ένα φανταστικό κεφάλαιο από τη ζωή του Ιησού με αφορμή τη μοίρα μιας οικογένειας σε κρίση.

Raw – Grave (2016)
raw-graveΘρίλερ
Σκηνοθεσία: Ζουλιά Ντικουρνό
Με τους: Γκαράνς Μαριγιέ, Ελά Ραμφ, Ράμπα Νάιτ Ουφέλα
Η Ζουστίν είναι μια νεαρή χορτοφάγος που ξεκινά τη φοιτητική της ζωή μακριά από το σπίτι, σε μια σχολή κτηνιατρικής, όπου σπουδάζει και η αδερφή της. Σε μια τελετή μύησης θα δοκιμάσει για πρώτη φορά κρέας και η ζωή της θα αλλάξει δραματικά, με ανεξέλεγκτες συνέπειες.

dalidaDalida – Ciao Amore… Dalida (2016)
Δραματική βιογραφική
Σκηνοθεσία: Λίζα Αζουέλος
Με τους: Ρικάρντο Σκαμάρτσιο, Ζαν Πολ Ρουβ, Σβέβα Αλβίτι, Αλεσάντρο Μπόργκι
Η περιπετειώδης διαδρομή της Γιολάντα Κριστίνα Τζιλιότι μέχρι την παγκόσμια καταξίωσή της ως ντίβα της ποπ Δαλιδά, τις διαδοχικές ατυχίες της προσωπικής της ζωής και τελικά την αυτοκτονία της σε ηλικία 44 ετών.


Διαβάστε ακόμα