The Magnetic Fields

Νέες ιστορίες αγάπης από τους Magnetic Fields

Οι Magnetic Fields θα κυκλοφορήσουν τον νέο δίσκο τους 'Love at the Bottom of the Sea' τον Μάρτιο
Διαβάστηκε φορες
The Magnetic FieldsΕπιστροφή στην δισκογραφία την άνοιξη για τους Magnetic Fields.

Ο ιδιαίτερος Stephin Merritt με το συγκρότημά του
(οι μόνιμοι συνεργάτες του Claudia Gonson, Sam Davol, John Woo, Shirley Simms καθώς και οι Johny Blood και Daniel Handler) θα κυκλοφορήσουν το 'Love at the Bottom of the Sea', 6 Μαρτίου στις Η.Π.Α. μέσω της Merge Records και 5/3 στην Ευρώπη από την Domino.

Ο τελευταίος δίσκος που είχαν κυκλοφορήσει στην Merge οι Magnetic Fields ήταν το περίφημο concept album '69 Love Songs' του 1999. Πιο τελευταία κυκλοφορία του γκρουπ ήταν το 'Realism' του 2010.

Ο δίσκος ηχογραφήθηκε σε Los Angeles, San Francisco και Νέα Υόρκη, με τα τραγούδια του 'Love at the Bottom of the Sea' να μην ξεπερνούν τα τρία λεπτά ενώ ηχητικά οι Magnetic Fields επιστρέφουν στον ήχο που τους χαρακτήριζε στα 90’s, σε ένα συνδυασμό ακουστικών και ηλεκτρονικών οργάνων, με τον Merritt να προσεγγίζει με νέο ενδιαφέρον τα synthesizers καθώς «…τα περισσότερα synthesizers στον δίσκο δεν υπήρχαν καν όταν χρησιμοποιούσαμε synthesizers.»

Τα τραγούδια του 'Love at the Bottom of the Sea':The Magnetic Fields

01 God Wants Us to Wait

02 Andrew in Drag
03 Your Girlfriend’s Face
04 Born for Love
05 I’d Go Anywhere With Hugh
06 Infatuation (With Your Gyration)
07 The Only Boy in Town
08 The Machine in Your Hand
09 Goin’ Back to the Country
10 I’ve Run Away to Join the Fairies
11 The Horrible Party
12 My Husband’s Pied-a-Terre
13 I Don’t Like Your Tone
14 Quick!
15 All She Cares About Is Mariachi

The Magnetic Fields - I Don't Want To Get Over You

Διαβάστε ακόμα