Κυκλοφόρησε καινούργιο album από τον Leon

Καινούργιο album του Leon  κυκλοφορεί από την Timewarp music στις 22 Δεκεμβρίου
Διαβάστηκε φορες
Δελτίο Τύπου

Το "The Man With The Ball Head" είναι το δεύτερο πλήρους διάρκειας album του Leon που κυκλοφόρησε από την Timewarp music.Υπέροχοι και σπάνιοι ρυθμοί αλλά και έξυπνα downtempo αποσπάσματα δημιουργούν μια κομψή , παλιά αλλά περιπετιώδη ιστορία. Αισθάνεσαι ότι ταξιδεύεις μερικές δεκαετίες πίσω στο χρόνο , σε μια εποχή που η μουσική συνοδευόταν από στυλ κ την έξυπνη στάση να έχει πάντα ένα ρυθμικό άγγιγμα σε αυτή!

Το album αυτό, που περιέχει 10 τραγούδια,είναι εμπνευσμένο και δομημένο γύρω από ένα road movie της δεκαετίας του '70 στο οποία ο κεντρικός πρωταγωνιστής, δηλαδή ο "The Man With The Ball Head" διηγείται τις περιπέτειές του μέσα από αυτό. Τα συναισθήματά του, η διάθεσή του και η στάση του αντικατοπτρίζονται σε κάθε κομμάτι καθώς η ιστορία συνεχίζεται. Κάποιες φορές groovy! Κάποιες φορές funky! αλλά πάντα εκεί....αυτός είναι ο άνθρωπος.

Είναι αδιαμφισβήτητα μία "ταινία" που πρέπει να ακουστεί!

Το "Leon - Man With the Ball Head" θα είναι διαθέσιμο στις 22 Δεκεμβρίου προς πώληση σε special edition CDR και ψηφιακό download από τη διεύθυνση του timewarpstore καθώς και από όλους τους "πωλητές" mp3 σε όλο το διαδίκτυο.

TRACKLIST
1. Leon - Nice to meet you
2. Leon - Man with the ball head
3. Leon - The date
4. Leon - Da gypsy party
5. Leon - Interlude
6. Leon - Man with the ball head (reprise)
7. Leon - Back to bombay
8. Leon - It's not a dream
9. Leon - The day after
10. Leon - A jazz end

Μπορείτε να ακούσετε το album εδώ

Σχετικό θέμα
Tags
Αξιολόγηση
Βαθμός άρθρου
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα