Ακούστε το νέο single του Jack White με τίτλο "Love Interruption"

Χθες βράδυ διαβάσαμε στη Facebook σελίδα της Record Store Day, ότι την επόμενη εβδομάδα θα κυκλοφορήσει ένα νέο 7" single από τον Jack White.
Διαβάστηκε φορες
Χθες βράδυ διαβάσαμε στη Facebook σελίδα της Record Store Day, ότι την επόμενη εβδομάδα θα κυκλοφορήσει ένα νέο 7" single από τον Jack White. Το τραγούδι λέγεται "Love Interruption"  κυκλοφορεί στη δικιά του Εταιρεία Third Man Records, η οποία συνεργάζεται με τη Sony.

Μάλιστα, ο Jack White θα κυκλοφορήσει στις 23 Απριλίου το πρώτο solo album του
με τίτλο "Blunderbuss". Μετά από τόσες πολλές κυκλοφορίες με διάφορα σχήματα, ο Jack White αποφάσισε να βγάλει κάτι εντελώς δικό του. Στο 7-ιντσο θα υπάρχει και το b – side "Machine Gun Silhouette", το οποίο δε θα βρίσκεται στο album.

Ο jack White μιλώντας για τα νέα αυτά κομμάτια υποστήριξε πως αποτελούν προϊόν δικής του και μόνο διεργασίας και δεν έχουν σε τίποτα να κάνουν με παλαιότερες συνεργασίες στις οποίες έλαβε μέρος ο γνωστός μουσικός. "
These songs were written from scratch, had nothing to do with anyone or anything else but my own expression, my own colors on my own canvas.''

Ακούστε το "
Love Interruption" παρακάτω:


Αξιολόγηση
Βαθμός άρθρου
10,0 / 10 (σε 1 αξιολογήσεις)
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα