Αλλαγές στο πρόγραμμα του "Κύτταρο live"

Αναβλήθηκαν οι πολυαναμενόμενες εμφανίσεις του Θάνου Μικρούτσικου με τα Υπόγεια Ρεύματα και της Αφροδίτης Μάνου με την Καλλιόπη Βέττα στο "Κύτταρο live".

Διαβάστηκε φορες
Ηδη από τα τέλη Αυγούστου ακουγόταν έντονα ότι η μεγάλη είδηση για τη φετινή σεζόν θα είναι η επάνοδος της Αφροδίτης Μάνου στη σκηνή του ιστορικού "Κυττάρου". Για το ενδεχόμενο της επανεμφάνισης αυτής είχαμε γράψει σε σχετικό μας άρθρο. Ταυτόχρονα είχε διαμορφωθεί η βεβαιότητα ότι η συνεργασία του Θάνου Μικρούτσικου με τα Υπόγεια Ρεύματα θα συνεχιζόταν και τη νέα σεζόν, τη φορά αυτή στο "Κύτταρο" και όχι στο Metropolis live. Ωστόσο φαίνεται πως τα πράγματα στην πορεία άλλαξαν.

Συγκεκριμένα, τα δύο προαναφερθέντα σχήματα συμπεριλανβάνονταν μέχρι και πριν 10 μέρες στο πρόγραμμα των επερχόμενων συναυλιών της μουσικής σκηνής, έτσι όπως παρουσιαζόταν αυτό από την ιστοσελίδα της. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο γράψαμε σε πρόσφατο άρθρο μας για τις επικείμενες εμφανίσεις του Θάνου Μικρούτσικου σε συνεργασία με τα Υπόγεια Ρεύματα και τον Γιάννη Κούτρα. Ξαφνικά ωστόσο το πρόγραμμα συναυλιών της μουσικής σκηνής άλλαξε, με αποτέλεσμα στο νέο πρόγραμμα που αναρτήθηκε να μην συμπεριλαμβάνονται ούτε οι εμφανίσεις της Αφροδίτης Μάνου, ούτε αυτές του Θάνου Μικρούτσικου, για λόγους που μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε.

Οφείλουμε λοιπόν να σας ενημερώσουμε ότι το εν λόγω άρθρο που κάνει λόγο για πιθανές συναυλίες του Θ. Μικρούτσικου από σήμερα Παρασκευή και κάθε Παρασκευή και Σάββατο του Οκτώβρη, δεν ισχύει πλέον. Ωστόσο, στη θέση τους για σήμερα και αύριο μπήκαν δύο πολύ ενδιαφέρουσες εμφανίσεις του Δημήτρη Πουλικάκου με τον Γιάννη Γιοκαρίνη (ώρα έναρξης: 22.30).

Να ευχηθούμε τα δύο αυτά πολυαναμενόμενα σχήματα, που κατά γενική ομολογία θα ήταν από τα πλέον ενδιαφέροντα της νέας σεζόν, να πάρουν σάρκα και οστά τους επόμενους μήνες σε κάποια μουσική σκηνή.

  
Διαβάστε ακόμα