Οι ΟΚ στο MG Festival 2012

Το MG Festival είναι ΟΚ!
Διαβάστηκε φορες
Με αυτό το άρθρο, κλείνει η σύνθεση του φετινού MG Festival. Οι ΟΚ θα είναι μαζί μας, στις 8 Απριλίου, στο Passport! Οι electro-pop, χαρούμενες συνθέσεις των ΟΚ "θα είναι εδώ", γιατί "η ζωή τους δεν είναι παλιά" και τα "φιλιά τους είναι δυνατά"...

Οι ΟΚ έχουν ήδη ένα album στο ενεργητικό τους, με τίτλο «Το Μέλι», στο οποίο περιγράφουν δέκα electro-pop ιστορίες καθημερινής τρέλας, ενώ ξεχωρίζει και η ανατρεπτική συμμετοχή του Γιάννη Ζουγανέλη στο τραγούδι "Η ζωή μας η παλιά"!

Ταυτόχρονα, κομμάτια τους έχουν συμπεριληφθεί και σε δύο συλλογές ηλεκτρονικής μουσικής στο εξωτερικό, ενώ έχουν κάνει κι ένα remix στο Ulysses των Franz Ferdinand λίγο πριν την επίσημη κυκλοφορία του!

Οι ΟΚ επιστρέφουν αυτές τις μέρες με νέο single με τίτλο «Θα είμαι εγώ εδώ». Για τη δημιουργία του τραγουδιού, αφορμή στάθηκε μία φωτογραφία της Γεωργίας Παναγοπούλου, η οποία κυκλοφόρησε ευρέως στον Τύπο και στα social media, όπου απεικονίζει ένα αγκαλιασμένο ζευγάρι μπροστά στις δυνάμεις των Μ.Α.Τ. στις διαδηλώσεις του περασμένου Οκτωβρίου.

Τελικά τα προβλήματα γύρω μας πάντα θα υπάρχουν. Αυτό που μετράει είναι να έχεις κάποιον να τα μοιράζεσαι. Και τότε όλα γίνονται πιο εύκολα!

www.okband.gr
www.facebook.com/okexperience
www.twitter.com/okband

Στις 8 Απριλίου, οι OK θα κατηφορήσουν στο Passport για το MG Festival 2012. Ας δούμε ξανά τις βασικές λεπτομέρειες για το Φεστιβάλ μας:

MG Festival 2012
Ελληνόφωνα, Αγγλόφωνα ή και τα δύο μαζί;

Πότε: την Κυριακή των Βαϊων, στις 8 Απριλίου 2012
Που: στη Μουσική Σκηνή του Passport
Line-up:
Πάνος Μουζουράκης,
Expert Medicine,
Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος,
Berlin Brides,
ΟΚ
Εισιτήρια: Πολύ σύντομα θα ανακοινωθούν πληροφορίες για την προπώληση.


Σχετικό θέμα
Αξιολόγηση
Βαθμός άρθρου
10,0 / 10 (σε 2 αξιολογήσεις)
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα