Kiss Kiss Bang Bang the Subways

Ο Δ. Αντωνόπουλος μίλησε με τη Charlotte Cooper για την περιοδεία τους στην Ελλάδα, τα νέα τους τραγούδια, τους Beatles, το Woodstock και βέβαια το Ελληνικό κοινό.
Διαβάστηκε φορες
Οι Subways ξεκινούν τη mini περιοδεία τους στην Ελλάδα, το ερχόμενο Σάββατο 12 του μήνα, στο Κύτταρο. Την Τρίτη θα είναι στο Βόλο, μια μέρα μετά στα Ιωάννινα και την επόμενη Παρασκευή στο Block 33, στη Θεσσαλονίκη.

Αθήνα - Σάββατο 12 Μαίου : Κύτταρο live w/ Monovine & Zebra Tracks.
Βόλος -Τρίτη, 15 Μαίου : VOX music stage w/ Puta Miser & Monovine
Iωαννινα – Tετάρτη 16 Μαϊου: Boxx live stage
Θεσσαλονίκη – Παρασκευή 18 Μαίου : Βlock 33 w/ Roundlights

Ο Δημήτρης Αντωνόπουλος μίλησε με τη Charlotte Cooper, μπασίστρια και δεύτερη τραγουδίστρια του συγκροτήματος, για την περιοδεία τους στην Ελλάδα, τα νέα τους τραγούδια, τους Beatles, το Woodstock και βέβαια το Ελληνικό κοινό.

1. Αρχικά, καλώς να μας έρθετε ξανά στην Ελλάδα! Πώς αισθάνεστε που επιστρέφετε εδώ για μια περιοδεία αυτή τη φορά; Τι να αναμένουμε από τους THE SUBWAYS σε αυτές τις συναυλίες;

Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα παίξουμε ξανά στην Ελλάδα, ειδικά τώρα που θα επισκεφθούμε τόπους που δεν έχουμε ξαναπάει ποτέ. Μάλιστα, η πρώτη συναυλία μας στην Αθήνα είναι ακόμη μέσα στις 5 καλύτερες που έχουμε κάνει ποτέ.

2. Είμαι σίγουρος ότι ξέρεις για την οικονομική κρίση εδώ. Τι πιστεύεις για αυτό το θέμα; Πώς αντιμετωπίζει αυτή την κρίση η Μεγάλη Βρετανία σήμερα;

Νομίζω ότι στην περίπτωση και της Μ. Βρετανίας και της Ελλάδας, το αληθινό αντίκτυπο φαίνεται στις καθημερινές ζωές των ανθρώπων που ζουν εκεί. Με την ανεργία να μεγαλώνει, το κόστος ζωής να μεγαλώνει, οι περικοπές στις υπηρεσίες του Δημόσιου τομέα να είναι εμφανείς, είναι σίγουρα μια δύσκολη περίοδος για τους ανθρώπους που ζουν σε αυτές τις χώρες και υποστηρίζουν τις οικογένειες τους.

3. Ετοιμάζετε νέο album μετά το (λαμπρό) 'Money And Celebrity';

Έχουμε ξεκινήσει να δουλεύουμε νέα τραγούδια στις πρόβες μας και είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι για ότι έχουμε κάνει μέχρι στιγμής! Έχουμε ένα πλάνο για νέο δίσκο τον Ιανουάριο της επόμενης χρονιάς... Εκτός αν δεχτούμε μια καταπληκτική προσφορά για περιοδεία και τότε θα το κάνουμε σίγουρα!

4. Ποια η γνώμη σου για το Ελληνικό κοινό γενικά και τους φίλους σας εδώ;

Σας αγαπάμε παιδιά! Ειλικρινά, το Ελληνικό κοινό είναι καταπληκτικό! Τόσο τρελό και τόσο παθιασμένο.

5.Το ’Kiss Kiss Bang Bang' είναι το αγαπημένο μου τραγούδι από πρόσφατο album σας. Κάποια "ιστορία από μέσα" για αυτό το όμορφο τραγούδι;

Ο Billy έγραψε το τραγούδι για τη γυναίκα του! Το τραγούδι μιλάει για κάποιον που σε τρελαίνει, αλλά τον αγαπάς ότι και να γίνει!

6. Ποιες είναι οι επιρροές σας τώρα; Εννοώ ότι υπάρχει αρκετά καλό υλικό στη χώρα σας!

Επηρεαζόμαστε από πολλά και διαφορετικά είδη μουσικής. Η Mowtown, η pop, το punk, το rock, η dance, όλα κάπου εκεί είναι! Προσωπικά, επηρεάζομαι από μεγάλες γυναικείες παρουσίες στη μουσική,των Blur.

7. Beatles ή Kraftwerk;

Σίγουρα Beatles. Όχι ότι δε μου αρέσουν οι Kraftwerk, αλλά οι Beatles έχουν γράψει μερικές από τις πιο όμορφες μελωδίες όλων των εποχών.

8. Η καλύτερη συναυλία σας;

Πολύ δύσκολη ερώτηση! Θυμάμαι όταν πηγαίναμε στο Reading Festival 2002 και το line up ήταν: Pulp, Muse, Foo Fighters.... Ήταν μια πολύ ιδιαίτερη βραδιά!

9. Συμφωνείς ότι ζούμε σε μια ψηφιακή εποχή; Τι είναι το Rock & Roll στις μέρες μας για τη γενιά του Internet;
 
Τα πράγματα έχουν σίγουρα αλλάξει τα 10 τελευταία χρόνια, στο πως οι άνθρωποι "καταναλώνουν" τη μουσική. Νομίζω ότι είναι σημαντικό για εμάς ως μπάντα, να μείνουμε εστιασμένοι σε αυτό που ξέρουμε να κάνουμε, δηλαδή να κάνουμε συναυλίες και περιοδείες. Το Rock n' Roll πάντα ζει σε ένα venue με ανθρώπους να χορεύουν και να τρελαίνονται.

10. Μπορείς να μας πεις 5 από τα αγαπημένα albums σου;

Celebrity Skin - Hole
Stories from the City, Stories from the Sea - PJ Harvey
Fever - Kylie Minogue
The Colour and the Shape - Foo Fighters
Parklife - Blur

Αυτά είναι στο μυαλό μου τώρα!
 
11. Για το τέλος, ας κάνουμε ένα ταξίδι με μια μηχανή χρόνου (!) Θα ήθελες να πήγαινες στο Woodstock το '69, να έβλεπες τις πρώτες εμφανίσεις των Sex Pistols ή να δεις τους Thirteen Floor Elevators στα 60s; Ή τίποτα από αυτά και γιατί;

Νομίζω θα πήγαινα στο Woodstock το '69! Θα ήθελα να ζήσω την ατμόσφαιρα!
Ευχαριστώ για τη συνέντευξη! Τα λέμε σε λίγες μέρες! Charlotte x

Σ' ευχαριστώ πολύ για τη δεύτερη συνέντευξη εδώ στο Mix Grill!
Τα λέμε στην Αθήνα.

Αξιολόγηση
Βαθμός άρθρου
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα