Κούτρας-Μιτζέλος-Λούκα-Νταγάκη στο "Κύτταρο live"

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, οι... παλιοί Γιάννης Κούτρας και Αντώνης Μιτζέλος συναντούν δύο εξαιρετικές εκπροσώπους της νεότερης γενιάς, τη Γεωργία Νταγάκη και τη Μαρία Λούκα, στη σκηνή του "Κύτταρο live".

Διαβάστηκε φορες
Ένας εξαιρετικός συνδυασμός δύο καθιερωμένων προσώπων της ελληνικής μουσικής, με δύο από τις καλύτερες εκπροσώπους της νεότερης γενιάς παίρνει σάρκα και οστά κάθε Παρασκευή και Σάββατο του Νοέμβρη (έως 21/11) στη μουσική σκηνή "Κύτταρο live".

Από τη μία ο Γιάννης Κούτρας και ο Αντώνης Μιτζέλος. Ο ερμηνευτής του ιστορικού πλέον "Σταυρού του Νότου" των Μικρούτσικου-Καββαδία και ο εξαίρετος κιθαρίστας και δημιουργός μερικών από τα καλύτερα τραγούδια των Μαχαιρίτσα, Κότσιρα και άλλων. Από την άλλη, οι δύο νέες ερμηνεύτριες και τραγουδοποιοί από την Κρήτη, η Γεωργία Νταγάκη και η Μαρία Λούκα, που τις γνωρίσαμε στο πλάι σημαντικών καλλιτεχνών ενώ τα τελευταία χρόνια έχουν τραβήξει την προσοχή μας με τις προσωπικές τους δουλιές.

Με την κιθάρα του Μιτζέλου και τη λύρα της Νταγάκη σε πρώτο πλάνο, οι τέσσερις καλλιτέχνες θα μας ταξιδέψουν από τις μελωδίες του Μάνου Χατζιδάκι και της Κρήτης μέχρι γνωστές επιτυχίες από το ελληνικό και ξένο ροκ, μαζί φυσικά με επιλογές από την προσωπική δισκογραφία του καθενός.

Μαζί τους οι μουσικοί: Γ. Τόλιος - τύμπανα (ex Τρύπες), Χρ. Βογιατζής - μπάσο, Μ. Ιωαννίδης - ακουστική κιθάρα, Δ. Καραγιαννακίδης - πλήκτρα

info

Κούτρας - Μιτζέλος - Λούκα - Νταγάκη @ "Κύτταρο Live"
Από 6/11 και κάθε Παρασκευή και Σάββατο (έως 21/11)
Ώρα έναρξης: 22.30
Τιμή εισιτηρίου: 15 ευρώ (με ποτό)
Διεύθυνση: Ηπείρου 48 & Αχαρνών, Κέντρο Αθήνας
τηλ.: 210 8224134 & 210 8822460, www.kyttarolive.gr

Διαβάστε ακόμα