Κ. Μάτσικας & Μ. Σένα: Μια ωραία συναυλία από δύο νέα ταλέντα

Πρόκειται για δύο πολλά υποσχόμενους καλλιτέχνες των οποίων αναμένουμε νέα δουλειά που θα μας κατακτήσει!
Διαβάστηκε φορες
Βραδάκι Παρασκευής βρεθήκαμε στην Cutty Sark Chocolat-Bar για το live δύο νέων καλλιτεχνών: Κωνσταντίνος Μάτσικας και Μαρίνα Σένα.

Σε ένα συνοικιακό μαγαζί των δυτικών προαστίων δύσκολα θα περίμενες να μαζευτεί κόσμος για live με μουσικό προσανατολισμό το ελληνικό και ξένο κατά βάση ποπ/ροκ. Οι προσδοκίες μου όμως ευτυχώς διαψεύστηκαν και έτσι ο κατάλληλα διαμορφωμένος χώρος για live της Cutty Sark ήταν γεμάτος από παρέες που ήρθαν για να παρακολουθήσουν και από άλλες που μάλλον βρήκαν ενδιαφέρον το live, αποφάσισαν να καθίσουν και να το απολαύσουν μέχρι τέλους.

Ώρα 23:10 ακούμε τις πρώτες νότες της κιθάρας και τη φωνή του Μάτσικα να ξεκινά με το "Τα καράβια μου καίω" και να συνεχίζει με το δικό του "Έγινα barman". Έπειτα, η εμφάνιση της Μαρίνας Σένα με μια ροκ διασκευή του "Paparazzi" και αμέσως μετά το δικό της "Φταίς".

Το setlist κυμάνθηκε τόσο σε διασκευές γνωστών κομματιών όσο και στις συνθέσεις των ίδιων των καλλιτεχνών. Από τα κομμάτια της Μαρίνας Σένα ακούσαμε τα "Δεν υπάρχει αγάπη", "Το σ'αγαπώ", "Ποια μοναξιά", καθώς και "Το αγόρι που πληγώνω" από την καινούρια της δισκογραφική δουλειά.Ο Κωνσταντίνος Μάτσικας μάς τραγούδισε το αρκετά γνωστό στο κοινό "Οι εντιμότατοι φίλοι μου" ενώ ερμήνευσε τα "Κακές συνήθειες"-" Το φιλαράκι"- "Wonderful tonight" σε μια πολύ πετυχημένη σύνθεση.Άλλα κομμάτια που ακούσαμε σε απλές ροκ ή και πιο σύνθετες διασκευές  ήταν:

(από τον Κωνσταντίνο Μάτσικα)

-Ρίτα (Ξύλινα Σπαθιά)
-Alive (Pearl Jam)
-I wanna be your dog (The Stooges)
-Το τρένο (Τρύπες)
-Γαμάτε γιατί χανόμαστε (Πανούσης)
-Love Song (The Cure)
-Ασημένια Σφήκα (Υπόγεια Ρεύματα)
-Βραδιά στο λούκι (Κατσιμιχαίοι)
-Πούλα με (Πυξ Λαξ)
-Το '69 (Παύλος Σιδηρόπουλος)
-Βασίλισσα της σιωπής (Τερμίτες)

(από τη Μαρίνα Σένα)

-Tον ίδιο το Θεό (Μπλε)
-Tears of the dragon (Bruce Dickinson)
-Babe I'm gonna leave you (Led Zeppelin)
-Rolling in the deep (Adele)
-Paradise City (Guns N' Roses)
-I love rock n' roll (Joan Jett & the Blackhearts)
-Ακατάλληλη σκηνή (Μιχάλης Χατζηγιάννης)
-Don't bother (Shakira)Κάποιο ντουέτο των δύο τραγουδιστών επι σκηνής δεν υπήρξε, αντίθετα υπήρχε εναλλαγή ανα δύο με τρία τραγούδια. Το σχήμα των μουσικών αποτελούνταν από τους Γιάννη Παπαδόπουλο στην κιθάρα, την Ειρήνη Μουσάδη στα πλήκτρα, τον Παύλο Μαραγκό στο μπάσο και τον Μπάμπη Παναγιωτακόπουλο σε τύμπανα.

Ο ήχος θα μπορούσε να ήταν καλύτερος, γεγονός που μπορούμε να καταλογίσουμε μόνο στο ότι η ακουστική του μαγαζιού δεν είναι κατασκευασμένη για live. Έτσι οι φωνές πολλές φορές δεν ακούγονταν καθαρά, πράγμα που μείωνε κατα πολύ την ποιότητα του αποτελέσματος.
Ωστόσο, το συμπέρασμα της βραδιάς ήταν πως πρόκειται για δύο πολλά υποσχόμενους καλλιτέχνες των οποίων αναμένουμε νέα δουλειά που θα μας κατακτήσει!

Αξιολόγηση Συναυλιών
Βαθμός συναυλίας
8,0 / 10 (σε 1 αξιολογήσεις)
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα