Τελευταία εμφάνιση του Χ. Θηβαίου απόψε στο ΣτΝ με guest

Ο Χρήστος Θηβαίος ολοκληρώνει απόψε τις εμφανίσεις του στο Σταυρό του Νότου έχοντας μαζί του επί σκηνής την Emilia Ottaviano.

Διαβάστηκε φορες
Με μια παλιά του γνώριμη συνεργάτιδα ("Είμαι αυτό που κυνηγάω","La donna e la Luna" κ.α.) μαζί του επί σκηνής ολοκληρώνει απόψε τις εμφανίσεις του στο Σταυρό του Νότου ο Χρήστος Θηβαίος. Ο λόγος για την Emilia Ottaviano που αποδέχτηκε την πρόσκληση κι έτσι όσοι παραβρεθούν απόψε στο Σταυρό θα μπορέσουν να απολαύσουν δύο εξαιρετικούς καλλιτέχνες επί σκηνής, σε ένα πρόγραμμα που σίγουρα ειδικά για απόψε θα πάρει ακόμη περισσότερο άρωμα Μεσογείου. Παραθέτουμε το Δελτίο Τύπου:

Για 2 τελευταίες βραδιές
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 & ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
Μαζί του η Emilia Ottaviano

Ο Χρήστος Θηβαίος ολοκληρώνει τις εμφανίσεις του στο  Σταυρό του Νότου. Ειδικά για αυτές τις δύο βραδιές, υποδέχεται στη σκηνή την Emilia Ottaviano. Μαζί με μια εξαιρετική μπάντα, παρουσιάζει ένα πρόγραμμα με τις καλύτερες στιγμές τις δισκογραφίας του και επιλογές από αγαπημένα του τραγούδια.


Τραγουδοποιός σπάνιας ευαισθησίας και ερμηνευτής ιδιαίτερης εκφραστικότητας, ο Χρήστος Θηβαίος έχει ταυτιστεί με μερικά από τα πιο όμορφα τραγούδια των δύο τελευταίων δεκαετιών. Από το «Ημερολόγιο», τις «Περικοπές Ενός Απόκρυφου Ευαγγελίου», το «Κόκκινο Θολό Φεγγαρί» και το «Γορίλα» μέχρι το «Πόσο Πολύ Σ’ Αγάπησα», τη «Μικρή Πατρίδα» και τον «Άμλετ Της Σελήνης».


Στο Σταυρό του Νότου θα παρουσιάσει - με τη συνοδεία τεσσάρων μουσικών- ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα. Δίπλα στα γνωστά τραγούδια της δισκογραφίας του, διασκευάζει και ερμηνεύει Pearl Jam, Jeff Buckley, Three Doors Down και άλλους. Πάντα με το ξεχωριστό του ύφος.   

Ενορχήστρωση – πνευστα: Δημήτρης Γιαννόπουλος, Μπάσο, ακουστική κιθάρα: Πέτρος Βαρθακούρης, Τύμπανα: Γιάννης Αγγελόπουλος, Πλήκτρα, βιολί, ηλεκτρική κιθάρα: Βαγγέλης Στεφανόπουλος.
Ηχοληψία: Χάρης Κρεμμύδας, Φωτισμοί: Γιάννης Δίπλας.  

INFO:
Παρασκευή 13  & Σάββατο 14 Νοεμβρίου
είσοδος + ποτό 15 ευρώ.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ
Φραντζή και Θαρύπου, Νέος Κόσμος
2109226975, www.stn.gr
Διαβάστε ακόμα