Με νέο δίσκο επιστρέφουν οι Nick Cave & The Bad Seeds

Ο δίσκος ονομάζεται 'Push The Sky Away' και αναμένεται να κυκλοφορήσει το Φεβρουάριο.
Διαβάστηκε φορες

Με νέο δίσκο επανέρχεται ο Nick Cave με τους Bad Seeds. O τίτλος του είναι ‘Push the Sky Away’ και θα είναι ο 15ος δίσκος τους μετά το ‘Dig, Lazarus, Dig!!!’ του 2008.

Μιλώντας στο BBC Radio 6 ο Cave δήλωσε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για το νέο δίσκο. Δεν είχαμε κάνει κάτι για πολύ καιρό. Η δουλειά για το νέο δίσκο ήταν μια απόλαυση. Ήταν σαν εξωσχολική δραστηριότητα, γιατί έπρεπε όλοι να βρούμε χρόνο από τα άλλα projects που τρέχουμε. Μόνο που βρεθήκαμε πάλι με τους Bad Seeds σε ένα δωμάτιο και κάναμε ένα δίσκο....»

Όσον αφορά το περιεχόμενο του δίσκου: «Είναι αρκετά διαφορετικός. Εννοώ ότι δεν ακούγεται σαν τις προηγούμενες δουλειές των Bad Seeds. Είναι πολύ καλός. Είναι πραγματικά πολύ, πολύ ωραίος. Δεν είναι ένας δίσκος με μπαλάντες. Δεν είναι σαν τις κλασικές μπαλάντες των Bad Seeds. Αλλά είναι πολύ ωραίος και διαφορετικός από Grinderman και τέτοια.»

Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του Nick Cave ο δίσκος θα κυκλοφορήσει στις 18 Φεβρουαρίου 2013. Το πρώτο single ονομάζεται ‘We No Who U R’ και θα είναι διαθέσιμο από την επόμενη εβδομάδα (3 Δεκεμβρίου) για digital downloading.

Δείτε το trailer για το νέο δίσκο παρακάτω:

Αξιολόγηση
Βαθμός άρθρου
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα