The Good, the Bad & the Queen 26/11-2/12/09

gbal: Η νέα Συλλογή του Δημήτρη Παπασπυρόπουλου δε θα τη βρείτε στα δισκοπωλεία, αλλά στο εξώφυλλο του Mix Grill την ερχόμενη Δευτέρα 30/11. Το πνεύμα των Χριστουγέννων έχει μπει στον ίδιο και...

Διαβάστηκε φορες





Περί μουσικής


gbal: Οι GAD και η σημερινή συναυλία τους στο BaRouge. Το συγκρότημα θα κυκλοφορήσει το νέο του δίσκο το Μάρτιο του 2010 και σύντομα θα ακούσουμε το πρώτο single του. Τα παιδιά ετοιμάζουν το σχετικό video και θέλουν να κυκλοφορήσουν μαζί και τα δύο.

GKamp: Όσο το ακούω τόσο πιο πολύ μου αρέσει. Ο δίσκος-συνεργασία Alison Crauss - Robert Plant. Ο παππούλης σε πραγματικά αξιοσημείωτη ερμηνεία και πολύ προσεγμένη δουλειά. Όπως δεν έχει ακουστεί ποτέ επί Zeppelin. Που να τολμούσε άλλωστε: ο Page θα τον έκοβε στα δυο...

gbal: Οι "A Place to bury Strangers" μπορεί να είναι φασαριόζοι και να μη βρεθούν ποτέ σε κάποιο top του MTV ή του MAD, αλλά αξίζουν. Ακούστε το φετινό τους album "Exploding Head".

GKamp: Η περιοδεία των Rosebleed. Μπράβο στα παιδιά, και μακάρι να πάνε όλα ακόμη πιο πάνω και πιο εκτός συνόρων...

Περί ανέμων και υδάτων

GKamp: Ο μαλακός καιρός "ετούτες τις μέρες του χειμώνα". Να μη το γρουσουζέψω...

halias: Ολυμπιακός. Με τόσα μύρια προβλήματα πέρασε και από την Ολλανδία αλώβητος. Τώρα μια ισοπαλία με την αδιάφορη Άρσεναλ και τα λέμε στους 16. Καλό πάντως είναι πριν τα πανηγύρια να πω ότι σε αντίστοιχη κατάσταση πριν κάποια χρόνια (98-99) ο Παναθηναϊκός (με νίκη με την αδιάφορη Άρσεναλ πέρναγε) έχασε την τελευταία αγωνιστική στην Αθήνα, από τα δεύτερα της Άρσεναλ (που θα ήταν πρώτα στο 90% των Ευρωπαϊκών ομάδων) με 3-1 αν θυμάμαι καλά. Καλό να μην υποτιμήσουμε τους νεαρούς.

littlefluffyclouds: Η σημερινή lifo και συγκεκριμένα η σελίδα 89.

mafalda: Η εξαιρετική ταινία του Χάνεκε "Η Λευκή κορδέλα". Ασπρόμαυρη, με πολύ δυνατό στόρι που συνοψίζεται στη φράση του αφηγητή στην αρχή :  "...πιστεύω πως πρέπει να μιλήσω για περίεργα γεγονότα που συνέβησαν στο χωριό μας, διότι ίσως έτσι θα αποσαφηνιστούν κάποια πράγματα που συνέβησαν στη χώρα μας". Μιλάει για τη Γερμανία και παρουσιάζει μέσα σε καθόλου κουραστικά 144 λεπτά κάποια από τα πιθανά θεμέλια του φασισμού.

halias: Από τη μια Μπάρτσα. Ανέβασε στροφές με την Ίντερ, έκανε το 2-0 και μετά το μυαλό χαλαρά στο μηδέν στην άμυνα και στο El Clasico που έρχεται. Όταν χρειάστηκε έδειξε το χαρακτήρα της. Η συνέχεια στους 16 του Champions League.






Περί μουσικής

mafalda: To γεγονός ότι το logo των Professional Sinnerz είναι κόπια αυτού των Metallica. Κάπου διάβασα ότι είναι tribute στους Metallica και ότι το συγκρότημα έχει ακούσματα. Αναρωτιέμαι λοιπόν αν γούσταραν Iron Maiden θα είχαν και τον Eddie?


Περί ανέμων και υδάτων


GKamp: Η κλίση που έφαγα από τη δημοτικιά αστυνομία στην Ερμού, Παρασκευή βραδάκι.
 
halias: Από την άλλη Λίβερπουλ. Τώρα που (ας πούμε) ξύπνησε είναι αργά. Άντε και η συνέχεια στο Europa League.

GKamp: Η απρέπεια κάποιων εκ του επιβατικού κοινού στα πορθμεία μας. Φτύνουν στο κατάστρωμα, πετούν γόπες στη θάλασσα. Την ίδια στιγμή που οι "κουτόφραγκοι λετσοτουρίστες" πετούν το τσιγάρο τους στο τασάκι.  





Περί μουσικής

gbal: Η νέα Συλλογή του Δημήτρη Παπασπυρόπουλου δε θα τη βρείτε στα δισκοπωλεία, αλλά στο εξώφυλλο του Mix Grill την ερχόμενη Δευτέρα 30/11. Το πνεύμα των Χριστουγέννων έχει μπει στον ίδιο και μας βάζει σε αυτό, ακόμη κι αν ο καιρός φέρνει περισσότερο σε "Πάσχα" παρά σε Χριστούγεννα.

littlefluffyclouds: Το νέο EP των Animal Collective "Fall Be Kind", δύο masterpieces σε μια χρονιά είναι πολλά, του χρόνου τι;

GKamp: Το She's so heavy των Beatles και το μοναδικό medley 5 τραγουδιών  στο LP Abbey Road. Το κύκνειο άσμα των 4 σκαθαριών, το οποίο έδειξε για στερνή φορά τι φαινόμενα ήταν οι τύποι...

gbal: Το νέο τραγούδι "Hearing Damage" του αγαπημένου μου Thom Yorke, το οποίο βρίσκεται στο soundtrack της ταινίας "Twilight: New Moon". Ακούστε το εδώ:




Περί ανέμων και υδάτων

GKamp: Η απόδραση από το καζάνι που λέγεται Αθήνα. Με κάθε τρόπο...


Διαβάστε ακόμα