Σωκράτης Μάλαμας και Βασίλης Καρράς ξανασυναντιούνται, ερμηνεύοντας μαζί αυτή τη φορά

Έκπληξη προκαλεί αυτή η συνεργασία.
Διαβάστηκε φορες
"Όλοι για τα μπετά δουλεύουμε". Αυτός είναι ο τίτλος του τραγουδιού που φέρνει το Βασίλη Καρρά μαζί με το Σωκράτη Μάλαμα. Οι στίχοι και η μουσική είναι του τραγουδοποιού Δημήτρη Καρρά και η ενορχήστρωση του συνεργάτη του Νίκου Γύρα.

Το τραγούδι θα συμπεριληφθεί στην πρώτη πλευρά ενός συλλεκτικού 45αριού, που θα κυκλοφορήσει μέσα στον επόμενο μήνα. Στη δεύτερη πλευρά του βινυλίου, ο Δημήτρης Καρράς θα ερμηνευσει τη δική του, "Μισαλλοδοξία".

Ο Μάλαμας έχει ξανασυνεργαστεί με τον Βασίλη Καρρά, όντας κιθαρίστας του σε νυχτερινά κέντρα, για βιοποριστικούς λόγους προφανώς. Όμως αυτή η κίνηση, την τωρινή στιγμή, δεν μπορεί παρά να προκαλέσει έκλπηξη, αφού οι περισσότεροι ακροατές του Σωκράτη δεν έχουν και την καλύτερη άποψη για τον Βασίλη Καρρά. Από την άλλη οι ακροατές του Βασίλη, δεν νομίζω να δυσαρεστηθούν, αφού οι περισσότεροι το μόνο που γνωρίζουν για τον Μάλαμα είναι ότι έχει γράψει την Πριγκηπέσσα...

Τώρα μένει να δούμε τις αντιδράσεις από τους ακροατές και των δύο πλευρών, για μια αμφιλεγόμενη συνεργασία που θα συζητηθεί πολύ.

Υ.Γ: Όπως δήλωσε και ο Δημήτρης Καρράς, ο ίδιος ο Σωκράτης Μάλαμας επιδίωξε αυτήν την συνεργασία πάνω σε μία ιδέα του Δημήτρη.

Live ηχογράφηση της "Μισαλλοδοξίας" στο στούντιο:

Αξιολόγηση
Βαθμός άρθρου
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα