Το Τανγκό της Χαρούλας στο Before Midnight του Ethan Hawke στη Μεσσηνία

Είναι γνωστό ότι η νέα ταινία του Ethan Hawke γυρίζεται στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στην όμορφη Καρδαμύλη της Μεσσηνίας.
Διαβάστηκε φορες


Είναι γνωστό ότι η νέα ταινία του Ethan Hawke γυρίζεται στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στην όμορφη Καρδαμύλη της Μεσσηνίας. Όπως θα δείτε και θα ακούσετε στο παρακάτω trailer της ταινίας, το soundtrack "ντύνεται" με τις μελωδίες του "Για ένα Τανγκό" (1997) της Χαρούλας Αλεξίου.

Το "Before Midnight" είναι μια ρομαντική, δραματική ταινία, η οποία αποτελεί τη συνέχεια του Before Sunset (2004) και του Before Sunrise (1995). Η σκηνοθεσία ανήκει στον Richard Linklater και τους πρωταγωνιστικούς ρόλους έχουν ο Ethan Hawke και η Julie Delpy.

Εννιά χρόνια μετά το Before Sunset, ο Jesse και η Celine είναι ακόμη μαζί. Ζουν στο Παρίσι ως ανδρόγυνο και έχουν δύο μικρά κοριτσάκια. Ο Jesse προσπαθεί να κρατήσει μια καλή σχέση με το γιο του Hank από τον προηγούμενο γάμο του, ο οποίος ζει στο Chicago με την πρώην γυναίκα του Jesse. Ο τελευταίος συνεχίζει να έχει μεγάλη επιτυχία ως συγγραφέας, ενώ η Celine είναι μια γυναίκα καριέρας και σκέφτεται μια δουλειά στην κυβέρνηση.

Περισσότερα στους Ελληνικούς κινηματογράφους στις 13 Ιουνίου.

Αξιολόγηση
Βαθμός άρθρου
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα