ΖΗΜΙΑ #22 - Επαναστάτες χωρίς ΕΤ3

Το κυριακάτικο ένθετο του MixGrill, γράφει για ό,τι προκαλεί ζημιά!
Διαβάστηκε φορες

Δεν έχουμε και πολλά να προκαλέσουν ζημιά τις τελευταίες μέρες, γιατί δημοκρατικά αποφασίστηκε, ότι η μόνη ενημέρωση που πρέπει να λαμβάνουμε ως πολίτες, είναι για την ΕΡΤ από την ΕΡΤ. Δε χρειάζεται να ξέρουμε τίποτ' άλλο. Κάτι πήρε το αυτί μου το ρανταρένιο για την Πόλη που γίνεται χαμός, αλλά δεν χρειάζεται προφανώς να ξέρω αναλυτικά γι αυτό το θέμα! Ελπίζω τουλάχιστον οι Τούρκοι διαδηλωτές να εφαρμόζουν τις δικές μας τακτικές όταν διαδηλώνουν. Γιατί εμείς ξέρουμε από αγώνες σωστούς.

Αλήθεια... είδατε εσείς καμία σημαία κόμματος στον αγώνα των... βαρβάρων; Είδατε να ενδιαφέρει κανέναν ποιος θα καρπωθεί την επανάσταση, μπροστά στον κοινό στόχο;

Έκλεισε η ΕΡΤ λοιπόν και από τους μόνους που μπορούμε να μάθουμε τι ακριβώς έχει γίνει, είναι από την ίδια την ΕΡΤ, αφού ως ένδειξη συμπαράστασης αποφασίστηκε απεργία των δημοσιογράφων και εννοείται ότι όποιος διαφωνεί (ονομάζεται απεργοσπάστης φορ γιορ ίνφο) διαγράφεται!Η ΕΡΤ που λες για κάποιον λόγο θεωρείται αντικειμενική αν και άνηκε στο κράτος, οι υπάλληλοί της διορίζονταν μόνο από τα κόμματα και τα μεγάλα στελέχη ήταν διορισμένα από την κυβέρνηση, ώστε να ελέγχει με ευκολία το τι θα μεταδίδεται από το κανάλι. Με τέτοιες συνθήκες, δεν είναι και εύκολο να έχεις αντικειμενική ενημέρωση εάν το σκεφτείς λογικά. Η ΕΡΤ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ και αυτό το έλεγε ο σέξυ Αλέξη:


Αυτό άλλαξε, με το που αποφασίστηκε έτσι ξαφνικά (δηλαδή από το 2011) να κλείσει αυτό το κανάλι που τόσο τίμησε τον Μάνο τον Χατζιδάκι.Βέβαια μη νομίζεις ότι η κυβέρνηση δεν είναι οργανωμένη. Σαφώς και είναι οργανωμένη και έχει οργανωμένο σχέδιο όπου θα διορίσει αξιοκρατικά και μόνο, όλους όσους είναι άξιοι υπάλληλοι, αρκεί να είναι ψηφοφόροι της βέβαια! Γιατί η κυβέρνηση αγαπάει την ΕΡΤ κατά βάθος.Και κυρίως την ειλικρίνεια!


Αποφάσισα και γω που λες να περάσω από την ΕΡΤ να δω τι γίνεται από κοντά. Και είδα μπόλικες σημαίες κομμάτων, καντίνες και πολλούς ανθρώπους που χρόνια τώρα άκουγαν Χατζηδάκι, τρίτο πρόγραμμα και κλασσική μουσική, να πετάνε τη λαδόκολλα από τα σουβλάκια και τα πλαστικά μπουκαλάκια του νερού, στη Μεσογείων. Γιατί είναι γνωστό ότι όλοι οι άνθρωποι με τέτοια παιδεία, που αναγνωρίζουν το μέγεθος του Χατζιδάκι και της ορχήστρας της ΕΡΤ, έτσι κάνουν, ώστε να προβάλουν την αντίληψή τους για τον πολιτισμό (που επιχειρούν να τους στερήσουν) με κάθε τρόπο.Χιλιάδες ακόμη άνθρωποι έμειναν στον δρόμο, και είναι λυπηρό, όπως και ο τρόπος που διορίστηκαν.

Ακούγονται διάφορες απόψεις για το θέμα που όλοι έχουν λίγο δίκιο και λίγο άδικο, τις οποίες δεν θα μπω και γω στον κόπο να σχολιάσω, γιατί όλοι μέσα μας ξέρουμε κατά βάθος πόσο κοροϊδεύουμε τον εαυτό μας.Προτιμώ να κλείσω το θέμα με ένα ωραίο σχόλιο που κάπου διάβασα στα σόσια μύδια και προσωπικά μ' αρέσει πολύ.

"Δημόσιοι υπάλληλοι αγαπήστε τη δουλειά σας και με αυτόν τον τρόπο προστατέψτε την, εργαστείτε σκληρά και εσείς και εκτιμήστε επιτέλους το προνόμιο που είχατε μέχρι τώρα της μονιμότητας, επειδή το μετατρέψατε με κόπο, σε διαχωριστικό σας από την κοινωνία.

Καταγγείλτε επιτέλους τη διαθφορά του διπλανού σας, επειδή στιγματίζει πιο πολύ εσάς τους ίδιους.

Δώστε ένα τέλος εκ των έσω στο πάρτυ των συνδικαλιστών σας, που στην πλάτη σας κάνουν καριέρες και περιουσίες για αυτούς και τις οικογένειες τους.

Σκεφτείτε πιο σοβαρά την επόμενη φορά που θα πάτε σε κάλπη για οποιονδήποτε λόγο.

Προσπαθήστε να κατανοήσετε γιατί η πλειοψηφία του κόσμου μένει απαθής σε αυτό που συνέβη και στα άλλα που έρχονται σε εσάς.

Το ξαναλέω, δουλέψτε σωστά για να προστατέψετε τη δουλειά σας, δεν θα το κάνει κανείς πλέον για εσάς. Δείτε και εσείς το δράμα της κοινωνίας και έτσι μόνο, όλοι μαζί θα μπορέσουμε να αλλάξουμε κάτι. Αλλιώς έρχονται άλλα που ούτε στους εφιάλτες μας δεν τα έχουμε δει."


Και κλείνω και με κάτι πιο ευχάριστο, μία ωραία πρωτοβουλία που λέγεται "Αγάπη ρε ματζόρε" η οποία υπόσχεται να στείλει "ένα μήνυμα αγάπης, ενότητας κι αλληλεγγύης απέναντι στους διχασμούς κάθε είδους."

Ελπίζω αυτό το "διχασμούς κάθε είδους" να ισχύει για αριστερούς, δεξιούς, μαύρους, άσπρους, ροκάδες και ποπάδες, Έλληνες και μη. Μακάρι.Και μακάρι από το logo του "ΑΓΑΠΗ ΡΕ+" να επικρατήσει η καρδιά και όχι η μπουνιά, που καμία σχέση δεν έχει με την έννοια της αγάπης.

Γεια τώρα!

Tags
Διαβάστε ακόμα