Νέος δίσκος: Elvis Costello και The Roots μαζί!

Ακούστε το πρώτο τραγούδι από τη συνεργασία του Elvis Costello και των Roots.
Διαβάστηκε φορες
O Elvis Costello και οι The Roots ανακοίνωσαν ότι θα κυκλοφορήσουν ένα δίσκο μαζί με τίτλο 'Wise Up Ghost'. Η Blue Note Records έχει αναλάβει την κυκλοφορία του τον Σεπτέμβριο του 2013.

Τα απαραίτητα μυστικά sessions έγιναν στα Feliz Habitat Studios καταμεσής της νύχτας (!) ενώ κάποια άλλα που δεν ήταν τόσο σημαντικά να διατηρηθούν κρυφά έλαβαν χώρα στα Hookery Crookery Studios του Costello. Ο ίδιος περιέγραψε τον δίσκο σαν 'the shortest distance between here and there' που περιέχει 'τόσο ρυθμό όσο και στίχους', ενώ ο Ahmir “?uestlove” Thompson δήλωσε ότι είναι 'μια αισθησιακή κατάσταση με καθαρτικούς ρυθμούς και μονότονα νανουρίσματα. Εγώ έβαλα κάτι σκοτεινό στη μουσική ενώ ο Elvis έβαλε την καρδιά του και το μυαλό του μαζί με λίγη διάθεση αλά Ezra Pound'.

Υπόσχονται ότι θα είναι μια από τις πιο αναπάντεχες κυκλοφορίες του 2013. Αναμένουμε...

Στο τραγούδι “Cinco Minutos Con Vos” συμμετέχει στα φωνητικά η La Marisoul, τραγουδίστρια του συγκροτήματος La Santa Cecilia, από το Los Angeles.

Την παραγωγή του δίσκου ανέλαβε μαζί με τον Elvis Costello και τον Ahmir “?uestlove” Thompson, ο Steven Mandel, για χρόνια συνεργάτης των Roots.

Το πρώτο τραγούδι από το δίσκο ονομάζεται 'Walk Us Uptown' και μπορείτε να το ακούσετε εδώ:


Αξιολόγηση
Βαθμός άρθρου
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα