Αλλαγή χώρων για τα live του Bonobo.

... λόγω αυξημένης προπώλησης!
Διαβάστηκε φορες

Οι ημέρες για τις συναυλίες του Bonobo που θα σημαδέψουν την έναρξη της χειμερινής συναυλικής σεζόν πλησιάζoυν και λόγω αυξημένης προπώλησης, οι χώροι διεξαγωγής και των 2 συναυλιών άλλαξαν.
Στην Αθήνα μεταφέρεται στον BOTANIKO και στην Θεσσαλονίκη στο FIX AREA. Αναμένονται 2 καυτές βραδιές, όπως μόνο ο Bonobo μπορεί να προσφέρει, με χορό μέχρι τελικής πτώσεως.

Ετοιμαστείτε να υποδεχτείτε τον αδιαμφισβήτητο πρωτοπόρο του Nu Downtempo και της Fusion, μια ιδιαίτερη μουσική προσωπικότητα που αφήνει βαθιά χαραγμένο το στίγμα της με ότι κι αν καταπιαστεί. Κυρίες και κύριοι στις 13 & 14 Σεπτεμβρίου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα θα μας επισκεφτεί αυτή η μοναδική μελωδική ιδιοφυία που ακούει στο όνομα Bonobo. Επιστρέφει στη χώρα μας με Full Band σχεδόν 4 χρόνια μετά τις δυο επικές sold out εμφανίσεις του με μοναδικό σκοπό να μας παρουσιάσει το νέο του αριστούργημα με τίτλο ''The North Borders'' που κυκλοφόρησε το Απρίλιο που μας πέρασε από όπου κι ο τίτλος της περιοδείας του στα πλαίσια της οποίας θα βρεθεί στην Ελλάδα. H Bonobo live band αφού καταλάβει τη σκηνή με πλήκτρα, drums, electronics, πνευστά και φωνητικά, με τον ίδιο το δημιουργό/dj ως frontman στο μπάσο, θα μας μεταφέρει ό, τι πιο φρέσκο και πρωτοποριακό από fusion, basslines και beats κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στη μουσική πραγματικότητα. Προμηνύεται μια ζεστή βραδιά για όλο το freestyle κοινό… που άλλοτε θα ταξιδεύει κι άλλοτε θα χορεύει μέχρι τελικής πτώσεως.

Tags
Διαβάστε ακόμα