Οι Rotting Christ στο Gagarin!

Οι Rotting Christ, το μεγαλύτερο ελληνικό metal συγκρότημα, θα εμφανιστεί για ένα μοναδικό live στο Gagarin 205!
Διαβάστηκε φορες


Δελτίο Τύπου

ROTTING CHRIST

ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013

GAGARIN 205


Οι Rotting Christ, το μεγαλύτερο ελληνικό metal συγκρότημα, θα εμφανιστεί για ένα μοναδικό live στο Gagarin 205 στο μεγαλύτερο σε διάρκεια performance στην μακρόχρονη ιστορία τους, με κομμάτια από τις προηγούμενες δουλειές τους αλλά και τον τελευταίο δίσκο τους.

Ξεκινώντας από την Ελλάδα το 1988, οι Rotting Christ έχουν γνωρίσει επιτυχία τόσο στη χώρα μας, όσο και στο εξωτερικό, με συναυλίες και συμμετοχές σε μεγάλα φεστιβάλ σε όλη την Ευρώπη και την Αμερική.

Στην αρχή της καριέρας τους ως ένα από τα πρώτα black metal συγκροτήματα παγκοσμίως και στη συνέχεια με ατέλειωτη δουλειά και εξελίσσοντας τον ήχο τους καταφέρανε να θεωρούνται πλέον ως ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της ευρωπαϊκής metal σκηνής.

Έχουν συνεργαστεί με κορυφαία ονόματα ενώ έχουν βρεθεί στην ίδια σκηνή με τις μεγαλύτερες μπάντες της ιστορίας.

Aν και το όνομά τους προκαλεί αντιδράσεις ακόμα και μέσα στους κύκλους της μουσικής που αντιπροσωπεύουν, οι Rotting Christ εμμένουν να συνοδεύουν τη μουσική τους με λυρικούς στίχους που τονίζουν την ματαιότητα ορισμένων εγκαθιδρυμένων θεσμών της σύγχρονης κοινωνίας πράγμα επίκαιρο στις μέρες μας.

Μετά από πορεία 25 χρόνων στη μουσική, oι Rotting Christ παραμένουν μία από τις πιο ενεργές και παραγωγικές μπάντες. Τον Μάρτιο 2013 κυκλοφόρησε ο καινούριος δίσκος τους «Κατά τον Δαίμονα Εαυτού», αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές από τα διεθνή μέσα.

Στις 7 Δεκεμβρίου 2013 οι Rotting Christ θα χαρίσουν στο κοινό της Αθήνας ένα ξεχωριστό live με πολλές εκπλήξεις που κανείς δεν πρέπει να χάσει.

Επίσημη Ιστοσελίδα: http://www.rotting-christ.com

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Προπώληση: 10€
Ανέργων: 8€
Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει σύντομα.

Αξιολόγηση
Βαθμός άρθρου
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα