Οι Rotting Christ προσφέρουν στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας

Οι Rotting Christ προσφέρουν όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις της νέας μπλούζας του συγκροτήματος για την αμερικάνικη περιοδεία τους στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.
Διαβάστηκε φορες
Οι Rotting Christ πολλάκις έχουν αποδείξει ότι είναι μαχητές πρώτης γραμμής. Μάχονται χρόνια τώρα ώστε να κρατήσουν την φλόγα του metal αναμμένη, για την ελευθερία της έκφρασης και τώρα για την υγεία, με φόντο τις δραματικές στιγμές που βιώνει ο πλανήτης μας τις τελευταίες εβδομάδες λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού. 

Όπως έγινε γνωστό από την σελίδα τους στο Facebook, αλλά και από τις ανακοινώσεις στους προσωπικούς λογαριασμούς του Σάκη Τόλη, ηγέτη των Ελλήνων Blacksters, οι Rotting Christ προσφέρουν όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις της νέας μπλούζας του συγκροτήματος για την αμερικάνικη  περιοδεία τους, στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Όπως αναφέρει και η ανακοίνωση τους, είναι ένα μικρό βήμα για τον άνθρωπο, αλλά ένα μεγάλο βήμα για την ανθρωπότητα, εάν όλοι μας επιλέξουμε την απομόνωση αυτές τις μέρες.

Και ενώ άλλοι πολύ πιο ευκατάστατοι επιλέγουν να ψεκάζουν στους δρόμους «θαυματουργό νερό» αντί να δώσουν οποιαδήποτε υλική βοήθεια, οι R.C μπαίνουν έμπρακτα σε αυτή τη μάχη που δίνει η ανθρωπότητα.

Μπράβο Rotting Christ
Non Serviam


Διαβάστε ακόμα