Η Τάνια Τσανακλίδου στο "Γυάλινο"

Η Τάνια Τσανακλίδου αλλάζει στέκι και από πρώτη Φλεβάρη και για κάθε Δευτέρα και Τρίτη, στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο της Λεωφόρου Συγγρού, φυλλομετράει ημερολόγια κι αισθήματα.
Διαβάστηκε φορες
Δελτίο Τύπου

Τάνια Τσανακλίδου
"Απ' το άλφα ν' αρχίσω"

Από 1 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Η Τάνια Τσανακλίδου αλλάζει στέκι και από πρώτη Φλεβάρη και για κάθε Δευτέρα και Τρίτη, στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο της Λεωφόρου Συγγρού, φυλλομετράει ημερολόγια κι αισθήματα. Για μια ακόμη φορά αλλάζει τρόπο, αλλάζει ήχο και με επτά υπέροχους μουσικούς μηδενίζει το κοντέρ και στήνει μια ολόφρεσκη παράσταση με αφορμή τον καινούργιο της δίσκο "Προσωπογραφία". Ο Blaine Reinenger (των Tuxedomoon) συνομιλεί μουσικά μαζί της χαρίζοντας στην παράσταση την πολύτιμη διεθνή του εμπειρία.   Επιστρατεύονται απ' το θέατρο οι φίλοι της Έλλη (Παπακωσταντίνου) και Γιώργος (Γαβαλάς) για να φωτίσουν μαζί τη μαγεία των μικρών πραγμάτων.
      
Μαζί της επί σκηνής: Δημήτρης Μπαρμπαγάλας: Κιθάρες Τάκης Φαραζής: Πιάνο Αλέξανδρος Παρασκευόπουλος: Μπάσο Άγγελος Πολυχρόνου: Κρουστά Ηλίας Παρασκευόπουλος: Τύμπανα Σπύρος Μανταλάς: Μαντολίνο, Γαλικό Κόρνο
Ενορχηστρώσεις: Δημήτρης Μπαρμπαγάλας Ηχοληψία: Γιώργος Καραγιαννίδης, Αργύρης Λιανός  Φωτισμοί: Περικλής Μαθιέλης

info

Η Τάνια Τσανακλίδου στο "Γυάλινο Μουσικό Θέατρο"
«Απ’ το άλφα ν’ αρχίσω»
Κάθε Δευτέρα και Τρίτη (από 1/2/2010)
Ώρα έναρξης: 21.30
Είσοδος: 15€ (στο μπαρ), 35€ ελάχιστη κατανάλωση (τραπέζι)
Διεύθυνση: Λ. Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη - Αθήνα
Τηλ.: 210 9315600, www.gialino.gr
Διαβάστε ακόμα