Αλλάζουν χέρια οι Pepper 96.6, Oasis 88 και 88.6

Από τον Γιαννίκο στους Μπιλίρη - Ανδρικάκη.
Διαβάστηκε φορες
Από το e-tetradio.gr μαθαίνουμε για την αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος στα τρία ραδιόφωνα του Ανδρέα Γιαννίκου, τον Pepper 96.6, τον 88.6 FM (πρώην NRJ) και τον Oasis 88.

Οι τρεις ραδιοσταθμοί περνούν στα χέρια της εταιρίας Διαπασών Α.Ε. του επιχειρηματικού διδύμου των Νίκου Μπιλίρη και Αντώνη Ανδρικάκη. Ο Νίκος Μπιλίρης ήταν για χρόνια συνεργάτης του ΔΟΛ, εμπορικός διευθυντής του και μεγαλοστέλεχος στην εταιρία διανομής τύπου "Άργος", ενώ ο Αντώνης Ανδρικάκης έγινε ιδιαίτερα γνωστός για την πολυετή θητεία του ως γενικός διευθυντής της ΕΡΑ, κάνοντας ένα πολύ σύντομο πέρασμα και από τον όμιλο ΣΚΑΪ. Επιπλέον σκοπός της εταιρίας είναι η δραστηριοποίησή της στο χώρο των τεχνών και του πολιτισμού.

O Pepper και ο 88.6 θα παραμείνουν ως έχουν αλλά η εταιρεία σκοπεύει να αλλάξει ύφος στον Oasis 88, ο οποίος θα στραφεί προς το έντεχνο τραγούδι.

Ο όμιλος Γιαννίκου τα τελευταία χρόνια έχει δραστηριοποιηθεί με τους σταθμούς που εκπέμπουν στις συχνότητες 88, 88.6 και 96.6 στην Αθήνα και 98 στη Θεσσαλονίκη με ονόματα σταθμών όπως: Πόλις, John Greek, Profit, Captain Jack, Hijack, Oasis, Δίφωνο, Pepper και NRJ.
Αξιολόγηση
Βαθμός άρθρου
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα