Η Ν.Μποφίλιου στο ΣτΝ

Την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου βρεθήκαμε στο ΣτΝ Club για να παρακολουθήσουμε τη... Μουσική Συνωμοσία της Νατάσσας Μποφίλιου και των συνεργατών της. Διαβάστε τις εντυπώσεις μας...

Διαβάστηκε φορες
Ύστερα από αρκετό κρύο, χιονόνερο και βροχή μπήκαμε στο club του Σταυρού του Νότου για να δούμε την Νατάσσα Μποφίλιου. Πίστευα ότι, λόγω της μέρας (Τετάρτης) και του καιρού, δεν θα ερχόταν πολύς κόσμος. Αλλά τελικά το μαγαζί γέμισε γρήγορα και  ξεκίνησε η παράσταση.

Στην αρχή, ανέβηκε στην σκηνή η Μαρία Παπαγεωργίου και τραγούδησε με την κιθάρα της και τη βοήθεια του Άρη Ζέρβα (τσέλο) δύο δικά της κομμάτια, που θα κυκλοφορήσουν στην πρώτη της δισκογραφική δουλειά (σε συνεργασία με τον Αλέξανδρο Εμμανουηλίδη) και μια διασκευή.

Έπειτα, ήρθε όλη η μουσική συνωμοσία επί σκηνής! Μας έπαιξαν κομμάτια από τις «Εκατό μικρές ανάσες», το «Μέχρι το τέλος», τα «Τρία μυστικά», απ' την επόμενη δουλειά τους που θα κυκλοφορήσει. τέλη Φεβρουαρίου-αρχές Μαρτίου (κανείς δεν ξέρει), αλλά και πολλές διασκευές. Όλα τα κομμάτια, είτε διασκευές είτε όχι, ήταν αρμονικά πλεγμένα μεταξύ τους και έδεναν πολύ ωραία με τα βιντεάκια που προβάλλονταν πάνω από την σκηνή.

Ξεχωρίζω την διασκευή στο «Τέτοια μέρα», του Σταμάτη Κραουνάκη, από το σάουντρακ της ταινίας «Πεθαίνοντας στην Αθήνα».  Καλύτερη στιγμή για το κοινό, ίσως να ήταν το «Εν λευκώ», όπου άναψαν αναπτήρες και τραγουδούσαν δυνατά! Για δεύτερη φορά (η πρώτη ήταν στους Άγαμους) πετυχαίνω το ήσυχο κοινό που αν κάποιος μιλήσει  χαμηλόφωνα κάνει ΟΛΟ το μαγαζί ένα παρατεταμένο ενοχλητικότερο σίγμα.
 
Αφού μας χαιρέτισαν, βγήκαν άλλη μια φορά και είπαν δύο τραγούδια. Στο τελευταίο τραγούδι, «Παρέα», η Νατάσσα Μποφίλιου κατέβηκε κάτω και έκανε «τη βόλτα της» ανάμεσα σε τραπέζια και όρθιους, άλλη μια όμορφη στιγμή!

Τελευταία παράσταση είναι στις 3/2.

Στην Μουσική Συνομωσία συμμετέχουν :
Ενορχηστρώσεις: Θέμης Καραμουρατίδης
Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Γεράσιμος Ευαγγελάτος
Οπτικό Υλικό / Video Art: Παντελής Φραντζής
Πιάνο: Θέμης Καραμουρατίδης
Τύμπανα: Φοίβος Κουντουράκης
Τσέλο: Άρης Ζέρβας
Κιθάρες: Παύλος Συνοδινός
Μπάσο: Γιώργος Μπουλντής
Πνευστά: Παναγιώτης Ράπτης


Διαβάστε ακόμα