Γιατί ο Κ. Μαραβέγιας έπαιξε 1 ώρα παραπάνω στο Passport;

Μα γιατί ο κόσμος...
Διαβάστηκε φορες


Μα γιατί ο κόσμος δεν τον άφησε να φύγει... Και ήταν πάρα πολλοί όσοι ήταν στο Passport την Κυριακή!

Την περίμεναν καιρό αυτή τη συναυλία στο Passport. Μπορεί να υπήρχε ένας αρχικός προβληματισμός για την ημέρα της συναυλίας (Κυριακή των Αποκριών), αλλά αυτός δεν είχε διάρκεια πάνω από λίγα λεπτά... Και είχαν δίκιο. Η εμφάνιση των Μαραβέγιας Ρεμπετάλ την περασμένη Κυριακή έγινε sold-out από την Παρασκευή!

Έχω πει στο Γιώργο και τον Κώστα Χουρδάκη του Passport ότι η παράσταση "Μαραβέγιας κάτω στον Πειραιά" είναι η μεγαλύτερη ίσως επιτυχία του Χώρου Πολιτισμού του Πειραιά. Ο κύριος λόγος είναι το γεγονός ότι η ιδέα ήταν πολύ καλή, το αποτέλεσμα αντάξιο της ιδέας και η ανταπόκριση της από τον κόσμο πολύ μεγάλη. Όμως, το πιο σημαντικό για το Passport είναι ότι αυτή η παράσταση έχει παρουσιαστεί μόνο εκεί και πουθενά άλλου. Όπως η House Band στο Σταυρό του Νότου.

Βέβαια, νομίζω ότι είναι θέμα χρόνου να παίξουν οι Ρεμπετάλ σε μεγάλο ανοιχτό χώρο.

Προχθές, ο Κωστής έπαιξε μια ώρα παραπάνω από το προγραμματσμένο, γιατί όπως αναφέρεται στη σελίδα του Passport στο Facebook:

Κατέρριψε όλα τα ρεκόρ προχθές ο Κωστής σε μια βραδιά ονειρεμένη που κράτησε μια ώρα παραπάνω από το προγραμματισμένο γιατί δεν τον αφήνατε να φύγει! Και εις άλλα!

Πάρτε μια "γεύση" από τη ρεμπέτικη όψη του Κωστή Μαραβέγια στο παρακάτω video, από μια από τις παλαιότερες εμφανίσεις του στο Passport:Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα