Στο νοσοκομείο της Ρόδου η Marianne Faithfull

Επιτυχής η επέμβαση.
Διαβάστηκε φορες
Η διάσημη Βρετανίδα τραγουδίστρια Marianne Faithfull, βρισκόταν στο νησί της Ρόδου με φίλους και συνεργάτες, όταν υπέστη κάταγμα στο πόδι. Από τη Λίνδο, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Ρόδου, όπου χειρουργήθηκε. Η επέμβαση έγινε με απόλυτη επιτυχία.

Η 67 χρονη είναι λάτρης της Ρόδου την οποία επισκέπτεται πολύ τακτικά.

Το ξεκίνημά της στην ποπ και ροκ μουσική στην αρχή της δεκαετίας του '60 στιγματίστηκε από την εξάρτησή της από τα ναρκωτικά. Στις αρχές της δεκαετίας του '70 κυκλοφόρησε δυο δίσκους, χωρίς μεγάλη αναγνωρισιμότητα. Τελικά, το 1979 κυκλοφόρησε το αρκετά επιτυχημένο 'Broken English'. Έχει στο ενεργητικό της 20 δίσκους από το 1965 μέχρι το 2011. Πρόσφατα ανακοίνωσε νέο δίσκο που θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και θα φέρει τον τίτλο "Give My Love To London". Tους στίχους του δίσκου έγραψε η ίδια και τη μουσική ο Roger Waters, ο Nick Cave, η Anna Calvi, ο Steve Earle, ο Pat Leonard και ο Tom McRae.

Η καλλιτεχνική της πορεία, όμως, πάντα θα επισκιάζεται από το ειδύλλιό της με τον τραγουδιστή των Rolling Stones, Mick Jagger, για το οποίο έγινε γνωστή. Έγραψε μαζί του το τραγούδι 'Sister Morphine', που περιλαμβάνεται στο δίσκο των Rolling Stones 'Sticky Fingers'.

Διαβάστε ακόμα