Χρυσοί οι Scorpions με το MTV Unplugged "Live in Athens"

Το MTV Unplugged “Live in Athens” έγινε χρυσό
Διαβάστηκε φορες
Δελτίο Τύπου

Οι Scorpions γίνονται χρυσοί
και τιμούν με τη σειρά τους με χρυσό δίσκο
την Ελλάδα και τον παραγωγό Τάσο Αλεξόπουλο,
για το MTV Unplugged “Live in Athens”!


Οι Scorpions τα κατάφεραν και πάλι! Το MTV Unplugged “Live in Athens” έγινε χρυσό! Στις 11, 12 & 14 Σεπτεμβρίου 2013 οι Klaus Meine, Rudolf Schenker, Matthias Jabs, Pawel Maciwoda και  James Kottak, έπαιξαν στο θέατρο Λυκαβηττού της Αθήνας, το πρώτο στην ιστορία του MTV Unplugged session σε ανοιχτό θέατρο, κάνοντας ευτυχισμένους χιλιάδες θαυμαστές τους.

Η απονομή των χρυσών δίσκων έγινε στο  Füssen της Γερμανίας. Εκτός από τους πολυαγαπημένους μας Σκορπιούς, χρυσό δίσκο έλαβε από τα χέρια του Προέδρου της Sony Γερμανίας και ο Έλληνας παραγωγός και promoter Τάσος Αλεξόπουλος, που ήταν ο άνθρωπος που εμπιστεύτηκαν για να στήσει την παραγωγή για τις συναυλίες στο Λυκαβηττό, αλλά και την ηχογράφηση και τα γυρίσματα για το MTV Unplugged “Live in Athens”, που κυκλοφόρησε σε CD και DVD σε 52 χώρες.

Ήταν άλλωστε δική του ιδέα και επιτυχία, να πείσει την Sony αλλά και το MTV να πραγματοποιήσουν αυτή την παραγωγή στην Ελλάδα και σε ανοιχτό θέατρο για πρώτη φορά, γεγονός που χαροποίησε τους χιλιάδες φαν του συγκροτήματος, αλλά και αποτέλεσε μια εκπληκτική διαφήμιση της χώρας μας σε όλο τον κόσμο.

“Χωρίς τον Τάσο, η παραγωγή δεν θα είχε αυτά τα εκπληκτικά αποτελέσματα και τον ευχαριστούμε πολύ”, είπε ο Πρόεδρος της Sony Γερμανίας Willy Ehmann, ενώ δεν έλειψαν οι φιλοφρονήσεις και οι ζεστές αγκαλιές από τους Scorpions, από τους σουηδούς παραγωγούς του δίσκου, αλλά και πολλά μέλη του MTV. Όλοι τους ήταν στην Ελλάδα τον περασμένο Σεπτέμβριο και μιλούν για τις αξέχαστες μέρες που έζησαν στην χώρα μας.

Ο Τάσος Αλεξόπουλος είναι χρόνια ο παραγωγός των συναυλιών των Scorpions στην Ελλάδα και προσωπικός φίλος του συγκροτήματος. Όταν έλαβε τον χρυσό δίσκο είπε: “Σας ευχαριστώ όλους για την τιμή που μου κάνετε. Είμαι κι εγώ περήφανος γι’ αυτή την παραγωγή που στήθηκε με πολύ αγάπη από εμένα και όλους τους συνεργάτες μου και σας υπόσχομαι ότι στην Ελλάδα θα κάνουμε πάντα για εσάς κάτι ξεχωριστό. Να ξέρετε ότι στην Ελλάδα θα έχετε πάντα το πιο θερμό κοινό σας.”

Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα